Skip to content
Lukuaika alle minuuttiLukuaika minuuttia

Tervetuloa vuosi 2021

TUKENA HOPEANUOLI, HARJAVALTA

Uusivuosi saa tulla, otamme sen vastaan toiveikkaina ja hymy huulessa nenä myötätuulessa. Herkutellaan sipseillä, karkilla, nakeilla ja perunasalaatilla, saunotaan ja katsellaan raketteja. Kiitos vuosi 2020 – tervetuloa vuosi 2021.

Vuoden toiseksi viimeinen päivä valkeni valkoisissa tunnelmissa, maahan satoi vihdoinkin lunta. Istahdimme sohvalle ja jutustelimme mitä kaikkea vuonna 2020 onkaan tehty. Olemme tehneet metsäretkiä, poimineet mustikoita, puolukoita ja jokunen sammalkin on koriin kerätty. Leivoimme piirakoita metsän antimista ja sammalista teimme jouluisia asetelmia. Ollaan käyty eri laavuilla makkaranpaistopuuhissa ja lenkkeilty metsäteillä.

Yhteyttä ollaan pidetty Teamsin kautta ystäviin ympäri satakuntaa ja vähän rajojen ylikin. Pizza- ja Heseperjantait ovat jääneet mieleen, jolloin herkut kannettiin kotiin. Piknik perjantaina syötiin pikkusuolaisia vilttienpäällä takapihan nurmikolla. Venetsialaisia vietettiin takaterassilla karaokea laulaen. Innostuimme rakentamaan minimaailman, johon piipersimme mm. pieniä taloja, ukkoja, puita, kaivon, puutarhapenkin ja -pöydän ja sahapukin. Joulua kohden minimaailman ukot saivat tonttulakit päähänsä ja maisemaan ripoteltiin lumipeite.

Tässä kolmen asukkaan tärkeitä asioita tältä vuodelta.

Miia: Olin jouluostoksilla ja pääsin lehteen. Toimittajalle kerroin olevani kova kirjoittamaan joulukortteja. Tykkään myös tehdä keittiöhommia ja osaan niitä hyvin.

Jussi: Minun vuoteeni on kuulunut paljon musiikkia, se on lähellä sydäntäni.

Jari: Kirjoittelen kirjeitä, minulla on paljon kirjekavereita.

Tässä meidän vuosi lyhyesti muisteltuna, on siihen mahtunut monenmoista hyvää ja hauskaa tarinaa ja tunnelmaa.

Lopuksi haluamme toivottaa kaikille teille oikein hyvää uutta vuotta meidän porukalta täältä Tukena Hopeanuolesta!

Blogin kirjoitti Jonna.

Jaa blogi ystävillesi