TET-harjoittelu Kultasiivessä

TUKENA KULTASIIPI, JYVÄSKYLÄ

Olen Josefiina Kariluoma Kurikasta. Olen peruskoulun kahdeksannella luokalla ja olen ollut tutustumassa työelämään Tukena Kultasiivessä viikon verran.

Olen päässyt lukemaan lapsille kirjoja, laulamaan, ulkoilemaan, leikkimään, siivoamaan, käymään kaupassa, vaihtamaan vaatteita ja auttamaan erilaisissa arkipäiväisissä touhuissa. Tämän viikon aikana olen oppinut sellaisia asioita, joita en tulisi muuten arkipäivissäni näkemään tai kokemaan.

Olen saanut harjoittelun aikana paljon uusia kokemuksia, joihin tuskin olisin saanut mahdollisuutta ilman TET-harjoittelua. Harjoittelun aikana on ollut mukavaa, kun kaikki on ottaneet minut todella hyvin vastaan ja olen päässyt auttamaan arkipäiväisissä touhuissa. Suosittelen kaikille tätä paikkaa, on ollut huippua olla TET-harjoittelussa täällä!

Blogin kirjoitti Josefiina Kariluoma.