Tommi Martinkaaresta

TUKENA MARTINKAARI, HYVINKÄÄ

Tommi Martinkaaresta halusi kertoa asumisestaan Martinkaaressa, opiskelustaan ja tulevaisuuden suunnitelmistaan. Tommi toivoo valmistumisensa jälkeen pääsevänsä töihin.

Hei, olen Tommi!
Asun Hyvinkäällä Martinkaaren kerrostalossa. Ohjaaja käy luonani tukikäynneillä tiistaisin ja torstaisin. Ohjaajan kanssa olen käynyt keilaamassa ja uimahallilla. Ohjaajan kanssa keskustelen ja pelaan lautapeliä.

Opiskelen Järvenpään ammattiopisto Spesiassa logistiikan perustutkintoa. Opiskelupaikat Pajala-varasto luokka 5105 ja trukkihalli luokka 2315. Aloitin opiskelun 8.8.2017. Koulullani on valmistujaisjuhla perjantaina 29.5.2020. Valmistumispäivämäärä saattaa vielä muuttua.

Kouluelämä on ollut ihanaa ja olen oppinut Passeliyritys-varaston tietojärjestelmän käyttöä ja Pater Nosterin käyttöä ja rahditusperusteet.

Tavaran kuljetuksen näytön ajoin Volkswagen transpotter lava-autolla. Ollaan opiskeltu VAK-haun tekemistä, vaarallisten aineiden ja käyttöturvallisuustiedotteiden käsittelyä, kuormalavan mitat, inventointiharjoitukset, asiakaspalvelua, trukkien ajoharjoittelua. Trukkihallilla vaakapumppukärryn käyttöä, osto- ja myyntitoiminnot.

Varastoissa opiskelu on torstaisin ja rahtikirjan täytön harjoittelua Duunila keikka Keravalla olevaan yritykseen. Teen myös tavaran kuljetusta.

Valmistumisen jälkeen haluan varastonhoitajan työtehtäviä. Myöhemmässä vaiheessa perustan oman toiminimen. Toimin kuljetusalalla.

Blogin kirjoitti Tommi ja Kristiina.

Jaa blogi ystävillesi