Tukena Epilän uusi nimi on ratkennut!

TUKENA EPILÄ, TAMPERE

Pitkällisten pohdintojen jälkeen olemme löytäneet Tukena Epilän toiminnalle ja uusille tiloille uuden nimen. Nimen pohtiminen ei ollut helppoa, mutta totesimme sijainnillisesti harhaan johtavaksi ajatuksen käyttää Epilä-nimeä, vaikka nimen historia olisikin ollut säilyttämisen arvoista. Toivomme, että pitkä kokemus ja historia kuitenkin vahvasti kulkevat mukanamme kohti uutta, vaikka nimi nyt vaihtuukin.

Kiitämme ehdotuksista, joita saimme niin Facebook-sivujen kuin muidenkin viestien kautta. Jokainen niistä arvioitiin ja pohdittiin huolella. Teidän ehdotuksianne oli mukana itse asiassa aivan loppumetreille asti. Matkan varrella huomasimme kuitenkin, että moni hyvä nimi oli jo käyttöön varattu.

Lopulta katsominen karttaan ja lähiympäristöön toi meille ratkaisun. Sijainti rautatien ja vanhojen veturitallien läheisyydessä ohjasi nimivalintaamme ja löysimme ratkaisun aivan läheltä.

Epilän toimintakeskus on aikoinaan ollut Tampereen seudulla kehitysvammaisten päivätoiminnassa eräänlainen alulle panija, ehkä voitaisiin jopa sanoa, että toiminnan veturi. Ja siitähän se ajatus sitten lähti.

Jotta nimi sopii yhteen Tukenan Woimaamo- ja Wirtaamo -yksiköiden kanssa, kirjoitettakoon nimemme siis myös W-kirjaimella.

22.2.2021 alkaen otamme käyttöön uuden nimemme, joka on Tukena Weturi.

Samasta hetkestä voimassa on myös uusi osoitteemme Sumeliuksenkatu 18 B, 33100 Tampere.

Epilän toiminta on suljettuna muuton vuoksi 18.–19.2.2021. Muuttohässäkkää on siis parhaillaan menossa ja odotamme uutta jo kovin innoissamme. Ehkä meitä kaikkia myös vähän jännittää, sillä onhan muutos iso. Uudessa paikassa opettelemme uusia toimintatapoja ja mietimme yhdessä ryhmien sisältöjä. Kun koronatilanne helpottuu, kutsumme teitä kyllä sitten heti meille tutustumaan! Toivottavasti se tapahtuisi jo pian!

Blogin kirjoitti Sanna Piitulainen.

Jaa blogi ystävillesi