Tukena Kaislaranta 20 vuotta

TUKENA KAISLARANTA, PYHÄJÄRVI

Tukena Kaislarannassa on eletty omannäköistä elämää ja nautittu lokoisista päivistä jo 20 vuotta. Tätä juhlistimme yhteisesti asiakkaidemme ja henkilökunnan kesken.

Tukena Kaislaranta aloitti toimintansa heinäkuussa 2000 ensimmäisten asiakkaiden muuttaessa 17.7.2000 vasta valmistuneisiin ihaniin tiloihin. Näitä hienoja kuluneita 20 vuotta juhlistimme nyt yhdessä asiakkaidemme ja henkilökunnan kesken 22.7.2020. Asiakkaistamme kuusi on asunut 20 vuotta Kaislarannassa ja kolme tuolloin aloittanutta ohjaajaa työskentelee edelleen Kaislarannassa.

Juhlapäivän aikana kilistelimme maljoja ja muistelimme asiakkaidemme muuttopäiviä ja kuluneita vuosia Kaislarannassa. Muuttopäivä on monelle ollut jännittävä päivä ja sitä oli kovasti odotettu. Oman kodin laittaminen on ollut kivaa aikaa. Vuodet Kaislarannassa ovat kuulemma menneet nopeasti ja hyvin.

Juhlapäivään kuului tietysti, myös täytekakkukahvit. Täytekakut oli valmistettu tuoreista marjoista Kaislarannan omassa keittiössä ja kyllä ne maistuivatkin herkullisilta. Juhlapäivä päättyi illalla Pertti Palmin kesäkonserttiin, josta nautimme kaikki kovasti. Musiikkihan on meille Kaislarantalaisille todella tärkeää ja se on aina ollut iso osa juhliamme.

Ihana olisi ollut jakaa tämä juhlapäivä asiakkaidemme läheisten ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, mutta tänä kesänä se ei ikävä kyllä ollut mahdollista. Isommat juhlat omine ohjelmineen järjestämme, kunhan se on taas mahdollista.

Onnea tuleville vuosille koko Kaislarannan väelle!

Blogin kirjoitti Etunimi Sukunimi.

Jaa blogi ystävillesi