Skip to content
Lukuaika alle minuuttiLukuaika minuuttia

Tukena on houkuttava ja koukuttava työnantaja

TUKENA HALLINTO

Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 700 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Joukkoomme ovat tervetulleita niin vastavalmistuneet kuin kokeneemmatkin ammattilaiset. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Tärkeimpänä tehtävänä meillä on asiakkaidemme hyvä elämä – otamme kaikessa tekemisessä huomioon asiakkaidemme toiveet ja tarpeet. Meillä jokainen työntekijä voi käyttää vahvuuksiaan, kehittää osaamistaan ja kehittyä kehitysvamma-alan osaajaksi. Työssämme yhdistyvät ilo ja merkityksellisyys.

Menestyminen on meille sitä, että asiakkaidemme hyvä elämä toteutuu. Haasteellisen ja arvokkaan työtehtävän lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriseteleitä, lakisääteistä paremman työterveyshuollon sekä koulutus- ja vaikutusmahdollisuuksia.

Meillä voi tehdä työnsä hyvin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi:

  • Toimimme vastuullisesti – olemme luotettava työnantaja. Toimimme vision, tavoitteiden ja arvojen mukaisesti. Työn edellytykset ovat kunnossa.
  • Huolehdimme työntekijöidemme turvallisuudesta – meillä on toimiva työsuojelu, huolehdimme fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Ennakoimme riskejä. Kiinteistömme sekä turvallisuuteen liittyvät välineet ja järjestelmät ovat kunnossa.
  • Autamme työntekijöitämme onnistumaan – meillä on osaava henkilöstö ja riittävästi tekijöitä. Työn tavoitteet ovat selvät ja realistiset. Meillä jokaisella on esimies, joka auttaa työntekijöitämme onnistumaan työssään (läheltä johtaminen).
  • Välitämme työntekijöistämme – tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia ja meillä on mahdollisuus joustoihin.
  • Iloitsemme yhdessä – meillä on avointa vuorovaikutusta tukeva ilmapiiri. Meille jokainen työntekijä on työyhteisömme tärkeä jäsen.

Blogin kirjoitti varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkala.

Jaa blogi ystävillesi