Tukena on houkuttava ja koukuttava työnantaja

TUKENA HALLINTO

Meitä tukenalaisia on tällä hetkellä noin 700 eri puolella Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Joukkoomme ovat tervetulleita niin vastavalmistuneet kuin kokeneemmatkin ammattilaiset. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Tärkeimpänä tehtävänä meillä on asiakkaidemme hyvä elämä – otamme kaikessa tekemisessä huomioon asiakkaidemme toiveet ja tarpeet. Meillä jokainen työntekijä voi käyttää vahvuuksiaan, kehittää osaamistaan ja kehittyä kehitysvamma-alan osaajaksi. Työssämme yhdistyvät ilo ja merkityksellisyys.

Menestyminen on meille sitä, että asiakkaidemme hyvä elämä toteutuu. Haasteellisen ja arvokkaan työtehtävän lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriseteleitä, lakisääteistä paremman työterveyshuollon sekä koulutus- ja vaikutusmahdollisuuksia.

Meillä voi tehdä työnsä hyvin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi:

  • Toimimme vastuullisesti – olemme luotettava työnantaja. Toimimme vision, tavoitteiden ja arvojen mukaisesti. Työn edellytykset ovat kunnossa.
  • Huolehdimme työntekijöidemme turvallisuudesta – meillä on toimiva työsuojelu, huolehdimme fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Ennakoimme riskejä. Kiinteistömme sekä turvallisuuteen liittyvät välineet ja järjestelmät ovat kunnossa.
  • Autamme työntekijöitämme onnistumaan – meillä on osaava henkilöstö ja riittävästi tekijöitä. Työn tavoitteet ovat selvät ja realistiset. Meillä jokaisella on esimies, joka auttaa työntekijöitämme onnistumaan työssään (läheltä johtaminen).
  • Välitämme työntekijöistämme – tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia ja meillä on mahdollisuus joustoihin.
  • Iloitsemme yhdessä – meillä on avointa vuorovaikutusta tukeva ilmapiiri. Meille jokainen työntekijä on työyhteisömme tärkeä jäsen.

Blogin kirjoitti varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkala.

Jaa blogi ystävillesi