Skip to content
Lukuaika alle minuuttiLukuaika minuuttia

Tulppisfestarit!

TUKENA TULPPAANIKOTI, TAMPERE

Tulppaanikodin kesään kuuluu paljon kaikkea, mutta yksi perinteistä on Tulppisfestarit, jotka tänäkin vuonna järjestettiin.

Nyt kun syksy on jo kovaa vauhtia saapumassa, on hyvä hetkeksi istahtaa ja pohtia kulunutta kesää.

Kesä on meille Tulppiksella todella merkittävää aikaa – talo on usein täynnä ja vilinää ja vilskettä ei puutu. Tänäkin kesänä saimme nauttia hyvistä keleistä ja ehdimmekin tehdä vaikka mitä; osa kävi kalastamassa, osa uimassa, reissuja tehtiin niin kävellen kuin ratikallakin.

Kesäänhän tunnetusti kuuluu myös festarit, niin myös meillä Tulppaanikodilla. Tänäkin vuonna järjestimme festarit, jotka olivat jälleen menestys niin asiakkaiden kuin ohjaajienkin mielestä, lisäksi tämän vuoden festarit kestivät koko viikon maanantaista sunnuntaihin.

Asiakkaille askarreltiin VIP-passit ja ohjaajat kulkivat Staff-passit kaulalla. Ohjelmaan kuului niin diskoa, levyraatia kuin myös avoin lava, joka saikin asiakkaat esiintymään ja laulamaan toinen toistaan kovemmin. Myös kasvomaalit olivat hitti asiakkaiden mielestä.

Festareillehan kuuluu myös tietysti festariruoka ja sitä oli tarjolla myös näillä festeillä. Viikon aikana herkuteltiin niin hampurilaisilla kuin makkaraperunoillakin, herkkuja unohtamatta.

Kesän muistelun avulla jaksaa taas syksyn ja talven yli, nyt katseet syksyyn ja tuleviin kuvioihin!

Blogin kirjoitti Petra Mittilä.

Jaa blogi ystävillesi