Tunteita ja tassuterapiaa

TUKENA TULPPAANIKOTI, TAMPERE

Marraskuun ensimmäistä viikkoa vietettiin Tulppaanikodissa Halloweeniä juhlistaen, tunteisiin tutustumista pelin kautta sekä kaverikoirat kävivät jälleen ilahduttamassa Tulppiksen väkeä.

Syksy etenee kovaa vauhtia ja ensimmäiset pakkaset ja lumetkin ovat jo käyneet pyörähtämässä. Tulppiksessa vietettiin Halloweeniä toista viikonloppua herkkujen ja musiikin parissa. Asiakkaamme teki yhdessä ohjaajan kanssa kurpitsamandariineja sekä joulutorttuja.

Juhlinnan tuoksinassa ehdimme myös pienemmällä porukalla istahtaa alas ja miettimään tunteita eri tilanteissa. Tulostimme tunnepelin ja aloimme pohtimaan mitä tunnemme eri tilanteissa. Yhtä harmittaa kaverin pois muuttaminen, toista harmittaa jos kaveri ei kuuntele tai riehuu ja kiukuttelee. Mukaviakin asioita saatiin pohtia ja peliporukka totesi yhteen ääneen että silloin on mukavaa kun kaikki on hyvin! Myös Tulppaanikodissa ollessa asiakkaat kehuivat olevansa iloisia.

Sunnuntaina saimme jälleen kaverikoirat kylään ja tapaamisesta riitti riemua koko päiväksi! Ihanat karvakamut Nita ja Luna olivat varsin suloisia ja nauttivat saadessaan rapsutuksia ja sylin täydeltä halauksia.

Blogin kirjoitti Petra Mittilä.

Jaa blogi ystävillesi