Skip to content
Lukuaika alle minuuttiLukuaika minuuttia

Ulkoilun huumaa

TUKENA VUORES, TAMPERE

Tukena Vuoreksessa lähdimme innolla mukaan Nääsville Ry:n toteuttamaan ulkoilukilometrikampanjaan. Ja mitenkäs muuten, kun täysillä kärkeen ensimmäisen kolmen viikon jälkeen.

Saimme Tukena Vuorekseen alkukesästä jo viestiä Nääsville Ry:stä, sillä he aikoivat järjestää syksylle kehitysvammaisten asuntoloihin sekä työ- ja päivätoimintapaikkoihin ulkoilukilometrikampanjan. Tietenkin me halusimme lähteä innolla mukaan, ja tempaukseen lähti meidän lisäksemme 10 muuta yksikköä Tampereelta.

Ajatuksena on ulkoilla yksikön lähiympäristössä noin puolen kilometrin pituistä reittiä mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon. Kierrokset kirjataan viikoittaiseen kirjanpitoon ja lähetetään eteenpäin Nääsvillen yhdyshenkilölle. Näemme siis reaaliajassa viikoittaisen tilanteen suhteessa muihin yksiköihin, ja intoa puhkuen pääsimmekin heti kolmen viikon jälkeen kärkisijalle. Kuljettua matkaa kertyi peräti 144 km ja 900 m. Tästä on hyvä jatkaa!

Nääsville Ry:n tavoitteena onkin kannustaa yksiköitä aktiiviseen ulkoiluun, ja meitä tietenkin motivoi ulkoilun lisäksi mahdollinen palkinto, joka ahkerimmalle ulkoiluporukalle on luvattu ?

Olemme kuvailleet myös ahkerasti aktiivisia ulkoilijoitamme, tässä teille iloksi muutamia! Aktiivista syksynjatkoa kaikille ?

Blogin kirjoitti Miia Reitamaa.

Jaa blogi ystävillesi