Varaslähtö ystävänpäivään

TUKENA METSÄLINNA, MASKU

“Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää.
Ja minun ystäväni on kuin niitynkukka, joka saa minut hymyilemään.
Ota kädestä kiinni, tule kanssani rantaan, vien sinut katsomaan,
kuinka aurinko laskee puiden taakse, ja saa taivaan punertamaan.”

Ystävänpäivän etkot Metsälinnan tyyliin. Metsälinnassa juhlistettiin tulevaa ystävänpäivää jo sunnuntaina 13.2.2022 ystävänpäivän etkojen merkeissä. Tulevat pirskeet olivat puhuttaneet asukkaita jo pitkin viikkoa ja kutkuttavaa jännitystä oli ilmassa. Tiedossa olisi ihanaa hemmottelua ja suussa sulavia herkkuja!

Sunnuntaina Metsälinnan Kissankulmantalon kotiryhmä koki ihastuttavan muodonmuutoksen. Pöytiä peitti vaaleanpunaiset pöytäliinat ja kimaltavat sydämet, maljakkoon ilmestyi kauniit tulppaanit ja ikkunoissakin oli sydämiä – oi ihanuutta!

Asukkaat saivat nauttia ystävänpäiväjuhlissa kokonaisvaltaisesta hemmottelusta. Jalkakylvyn ja -hieronnan yhteydessä sai maistella herkkupöydän antimia, joihin kuului niin sydämenmuotoisia keksejä kuin vaaleanpunaista juhlajuomaakin. Eikä toki tule unohtaa hauskanmallisia ja -värisiä pillejä! Rohkeimmat asukkaat kokeilivat myös niskahierontalaitetta. Hieronta saikin aikaan riemunkiljahduksia, ja totesipa joku asukas haluavansa samanlaisen niskahierontalaitteen ikiomaksi. Käsienhoitopisteessä kokeiltiin käsien aromaterapiakylpyä hieronnan kera, ja lopuksi asukkaat saivat halutessaan valita käsivoiteen ja kynsilakan. Lisäksi tarjolla oli kasvonaamioita, joilla sai ihanan pehmeän ihon.

Ystävänpäivän etkot onnistuivat yli odotusten. Asukkaat nauttivat silminnähden ja kertoivat tykänneensä juhlista. Lakattuja kynsiä ihasteltiin ja esiteltiin muillekin. Alkaisiko tästä uusi ystävänpäiväperinne Metsälinnaan?

Blogin kirjoitti Eliisa Ketola.
Kuvat: Eliisa Ketola ja Paula Kulmala

Jaa blogi ystävillesi