Vauhdin huumaa Tampereella

TUKENA TULPPAANIKOTI, TAMPERE

Korona on rajoittanut jokaisen kansalaisen menoa tavalla tai toisella, niin myös Tulppaanikodissa. Reilun 1,5 vuoden ajan olemme hyödyntäneet ainoastaan lähipuistoja, -metsiä ja -maisemia, emmekä ole esimerkiksi kulkeneet julkisilla kulkuvälineillä välttääksemme mahdollista altistumista. Nyt olemme ottaneet askeleen normaaliin, ladanneet bussikortit täyteen ja korkanneet ratikkamatkat vihdoin!

Sijaintimme Hervannassa on ollut aina joukkoliikenteen suhteen loistava, bussit ovat kulkeneet vierestä ja nyt lähin ratikkapysäkkikin on vain pienen kävelymatkan päässä. Nuorten miesten kanssa matkattiin useamman kerran koko matka Pyynikintorille asti ja päästiin ihmettelemään Tampereen keskustaa ja muita matkan varrella nähtäviä maisemia.

Vaikka pikkuhiljaa uskalletaankin ottaa askel normaalimpaan, muistetaan silti hyvä käsihygienia, turvaväli ja tarvittaessa maskit, jotta pysytään terveinä! Mikäli maskia ei pysty käyttämään, tärkeintä on, ettei pärskitä muita päin tai mennä kipeänä ihmisten joukkoon. 🙂

Blogin kirjoitti Petra Mittilä.

Jaa blogi ystävillesi