Vennintähden koti sai ensimmäiset asukkaat

TUKENA VENNINTÄHTI,  ROVANIEMI

Tervetuloa seuraamaan meidän touhuja tänne blogin puolelle, facebook otettiinkin haltuun jo hieman aiemmin ja nyt kun viimein saimme Vennintähteen ensimmäiset asukkaat niin sen kunniaksi pieni blogipostaus.

Maanantai aamuna koitti jännä päivä, ensimmäiset asukkaat muuttokuormineen saapuivat tupaan. Siinä riitti vilinää ja vilskettä. Toinen toisiimme tutustuttiin ja talon kulmia tutkittiin. Muuttajat olivat reippaita ja äidit/isätkin selvisivät kiitettävästi ;). Tunteikas päivä monille.

Viikon mittaan tavarat ovat löytäneet paikkansa ja uudenlainen arki uudessa kodissa on lähtenyt mukavasti käyntiin. Päivätoimintojen ohella ollaan ehditty lenkkeilemään, leipomaan, kynsiä lakkailemaan, musisoimaan ja huhut kertoo, että isomman päiväsalin puolella on tanssihommissakin oltu. Tästä on hyvä jatkaa yhteistä matkaa ja toinen toisiimme tutustumista. Paljon on vielä opittavaa puolin ja toisin, kärsivällisyyttä ja pitkää pinnaakin tarvitaan nyt kun yhteinen matkamme alkoi.

Juuret ja Siivet -laulun sanoja on helppo lainata tähän loppuun: “Kun juuret ovat maassa katse kohti tähtiin, vaikeudet voittaa, yhdessä se tehtiin, vaikka siivet uupuu, yhdessä me noustaan ilmaan, monenlaisten kotipuu. Kun monta persoonaa yhteyttä rakentaa, toisiansa arvostaa, on helppo mennä mukaan…”

Haluamme toivottaa aurinkoisia syyspäiviä kaikille ja mukava jos jäätte meidän touhuja seurailemaan tänne blogin puolellekin. Moikataan kun tavataan!

Blogin kirjoitti Kati Mikkola.

Jaa blogi ystävillesi