Yhdeksän vuotta täyttä PP-talon elämää

TUKENA PAPPILANPUISTO, TAMPERE

Voiko siitä tosiaan olla jo niin kauan kun ensimmäistä kertaa tämän porukan kanssa uutta kotia alettiin perustamaan. Totta se on! Vuosipäivän kunniaksi keräsimme porukan kasaan ja suuntasimme ulkoilemaan Reipin tilalle, joka sijaitsee luonnollisen kauniissa perinnemaisemassa.

Yhdeksän vuoden aikana olemme ehtineet kokea monenlaisia hetkiä iloineen ja suruineen, mutta kaikki se on koettu yhdessä. Ihan niinkuin missä tahansa kodissa. Yhdessä lähdimme jälleen liikenteeseen koronarajoitukset tiukasti mielessä pitäen. Reipin tila tarjosikin oivat puitteet yhdessäololle. Tilalla meidät otti vastaan talon isäntä eläinkatraan kera. Asukkaiden yllätykseksi vanhan navetan pahnoilla meitä odotteli meille kaikille entuudesta tuttu Ritu poikansa Heikin kanssa. He esiinyvät laulamalla ja soittamalla niin erikoisia vempaimia, että en lähde niitä nimeämään. Tietäjät tietää ?. Kiitos vaan esiintyjille, olitte ihana piristys meille kaikille ?.

Musan lisäksi päivään sisältyi makkaranpaistoa, pullakaffetta ja mikä tärkeintä, moniin eri maatilan eläimiin tutustumista. Nähtiin Nonparelli possu, ehta eestiläinen heppa, jolla rohkeimmat uskalsi ratsastamaankin. Lisäksi oli lampaita, aasi, kanoja, kukkoja, kissa, pupuja ja ihan ylisöpö koira. Suurinta osaa eläimistä päästiin silittelemään ja paijaamaan.

Muutamilta asukkailta kyselin mietteitä reissusta. Arja kertoo, että ratsastus oli parasta vaikka kovasti jännittikin. Marita puolestaan oli sitä mieltä, että ehdoton ykkönen oli haitarimusiikki. Aulille puolestaan mieleenpainuvin juttu oli kun tallikissa tuli syliin siliteltäväksi.

Kiitos Reipin tila, meillä oli mukava päivä!

Blogin kirjoitti Kati Mikkola.

Jaa blogi ystävillesi