Ystävänpäivä

TUKENA MENNINKÄINEN, KONTIOLAHTI

Onnellisimmat hetket vietät ystävien seurassa ❤

Menninkäisessä ystävänpäivää vietettiin yhdessä ystävien kanssa puuhaillen. Pohdittiin yhdessä millainen on hyvä ystävä, pelailtiin sydämellistä värityspeliä, lauleltiin porukalla mukavia lauluja ja nautittiin toistemme seurasta. Ystävänpäivän aikoihin myös päiväkotien lapset ilahdutti meitä hienoilla korttitervehdyksillä ❤

Ei ole olemassa yhtä oikeaa tyyliä olla ystävä. Menninkäisessä on vuosien saatossa kehittynyt erilaisia ystävyyssuhteita! Asukkaiden välille on kehkeytynyt syvää ystävyyttä ja jos toista ei heti aamulla olekkaan näkyvillä, kysellään heti perään.

Toisille paras ja tärkein ystävä voi olla vaikkapa oma ihana kissa.

Asukkaiden ja työntekijöidenkin välille syntyy pitkässä yhteistyössä omanlainen ystävyyssuhde ja toisensa näkeminen saa hymyn molempien huulille.

Työtoveruus on myös tietynlaista ystävyyttä, vietämmehän ison osan elämästämme toistemme kanssa. Joskus pitkässä työtoveruudessa kehkeytyy myös ystävyyttä työn ulkopuolella. Meillä Menninkäisessä on mainio työporukka ja voimme aina kääntyä toistemme puoleen tarpeen vaatiessa.

Ihanan ystävänpäivän vieton jälkeen on aika suunnata katseet kohti kevättä. Laskiaistiistaina pääsimme ottamaan kevääseen vauhtia oman porukkamme kanssa vietettävässä laskiaisriehassa.

Aurinkoisia talvipäiviä ja kevään odotusta kaikille toivotellen!

Blogin kirjoitti Taina.

Jaa blogi ystävillesi