Skip to content

Tukena Citytulppaani

Helsinki, Uusimaa
Ränkitie 5, 00750 Helsinki
040 487 1900
Tukena Citytulppaani tarjoaa lyhytaikaishoitoa sitä tarvitsevalle perheenjäsenelle vanhempien loman tai omaishoitajan vapaan ajaksi. 

Tukena Citytulppaani palvelee pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa asuvia perheitä, joissa on kehitysvammainen tai erityistä tukea tarvitseva lapsi, nuori tai aikuinen perheenjäsen. Ammattitaitoisen henkilöstön antama apu ja tuki ovat saatavilla ympäri vuorokauden.

Palvelut
Tukena Citytulppaani tarjoaa turvallista lyhytaikaishoitoa ja virikkeellistä toimintaa kodikkaassa ympäristössä. Lyhytaikaishoito soveltuu paitsi kehitysvammaisille myös hyvin vaikeavammaisille ja autismin kirjoon kuuluville asiakkaille. Tukena Citytulppaani tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden normaalin päivärytmin säilyttämiseen siten, että asiakas voi jatkaa koulunkäyntiään ja työtoimintaansa tilapäishoitojakson ajan.

Tilat
Tukena Citytulppaani sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Helsingin Ala-Tikkurilassa. Citytulppaanissa on 11 asiakashuonetta. Lyhytaikaiskotia ympäröivä toiminnallinen pihapiiri oleskelutiloineen, keinuineen ja kiipeilytelineineen luo hyvät puitteet ulkoilulle ja pihaleikeille. KVPS-Koti Citytulppaani.

Varaukset
Tukena Citytulppaanin lyhytaikaishoitojaksot varataan kolme kertaa vuodessa neljäksi kuukaudeksi kerrallaan siten, että alaikäisille on varattu parilliset viikot ja täysi-ikäisille parittomat viikot.

Lyhytaikaishoitopaikkaa voi tiedustella palveluyksikön johtaja Raili Koivukankaalta, puh. 040 779 6310 tai vastaava ohjaaja Sara Hätöseltä, 040 171 6044.

“Meillä on kaikenikäisten hyvä olla!”
Palveluyksikkö
  • 11 asiakashuonetta
  • esteetön, viihtyisä piha-alue
  • toimiva läheisyhteistyö
  • virikkeet ja elämykset osana arkea
  • ympärivuorokautinen, aktiivinen tuki
  • osaava, ammattitaitoinen henkilöstö
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot
Tukea Aarlanmarkki
TUKENA CITYTULPPAANI
Ränkitie 5, 00750 Helsinki
040 487 1900