Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Citytulppaani

Helsinki, Uusimaa
Ränkitie 5, 00750 Helsinki
040 487 1900

Tukena Citytulppaani tarjoaa lyhytaikaishoitoa sitä tarvitsevalle perheenjäsenelle vanhempien loman tai omaishoitajan vapaan ajaksi. 

Tukena Citytulppaani palvelee pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa asuvia perheitä, joissa on kehitysvammainen tai erityistä tukea tarvitseva lapsi, nuori tai aikuinen perheenjäsen. Ammattitaitoisen henkilöstön antama apu ja tuki ovat saatavilla ympäri vuorokauden.

Palvelut
Tukena Citytulppaani tarjoaa turvallista lyhytaikaishoitoa ja virikkeellistä toimintaa kodikkaassa ympäristössä. Lyhytaikaishoito soveltuu paitsi kehitysvammaisille myös hyvin vaikeavammaisille ja autismin kirjoon kuuluville asiakkaille. Tukena Citytulppaani tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden normaalin päivärytmin säilyttämiseen siten, että asiakas voi jatkaa koulunkäyntiään ja työtoimintaansa tilapäishoitojakson ajan.

Tilat
Tukena Citytulppaani sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Helsingin Ala-Tikkurilassa. Citytulppaanissa on 11 asiakashuonetta. Lyhytaikaiskotia ympäröivä toiminnallinen pihapiiri oleskelutiloineen, keinuineen ja kiipeilytelineineen luo hyvät puitteet ulkoilulle ja pihaleikeille. KVPS-Koti Citytulppaani.

Varaukset
Tukena Citytulppaanin lyhytaikaishoitojaksot varataan kolme kertaa vuodessa neljäksi kuukaudeksi kerrallaan siten, että alaikäisille on varattu parilliset viikot ja täysi-ikäisille parittomat viikot.

Lyhytaikaishoitopaikkaa voi tiedustella palveluyksikön johtaja  Sara Hätöseltä, puh. 040 171 6044.

“Meillä on kaikenikäisten hyvä olla!”
Palveluyksikkö
  • 11 asiakashuonetta

  • esteetön, viihtyisä piha-alue

  • toimiva läheisyhteistyö

  • virikkeet ja elämykset osana arkea

  • ympärivuorokautinen, aktiivinen tuki

  • osaava, ammattitaitoinen henkilöstö

 Citytulppaani Facebookissa

Tukena Citytulppaani
Tukena Citytulppaani3 kuukautta sitten
Citytulppaanin keittiönseinän puu elää aina vuodenaikojen mukaan. Tänään tippui viimeiset syksyn lehdet ja hiutaleiden oli aika leijailla tilalle 🍁❄️ #kvps #kvpstukenaoy #citytulppaani #Tukena #tukenaoy #tilapäishoito #vammaistyö #vammaispalvelut #kehitysvammatyö #mukanahyvässäelämässä #syksy #talvi #kausivalot #joululähestyy
Tukena Citytulppaani
Tukena Citytulppaani3 kuukautta sitten
Tällä viikolla vietetään lapsen oikeuksien viikkoa.
Vuoden 2023 Lapsen oikeuksien viikon teema on: Oikeus hyvinvointiin.
Hyvinvointi ja hyvä terveys muodostuu fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta hyvinvoinnista. YK:n lapsen oikeuksien sopimuksessa lasten ja nuorten oikeus hyvinvointiin näkyy monella tapaa:  lapsella on oikeus esimerkiksi riittävään ravintoon ja elintasoon, terveelliseen ja turvalliseen ympäristöön sekä lepoon, leikkiin ja vapaa-aikaan.

Pidetään yhdessä hyvää huolta kaikista lapsista ❤️

#kvpstukenaoy #tukenaoy #Tukena #mukanahyvässäelämässä #citytulppaani #tilapäishoito #vammaistyö #vammaispalvelut #kehitysvammatyö #saanvoidahyvin #saatvoidahyvin #lapsenoikeudet #lapset
Tukena Citytulppaani
Tukena Citytulppaani4 kuukautta sitten
Sunnuntaina citytulppaanin henkilökunta vietti pikkujouluja ensin Megazonessa kisaten, jonka jälkeen istahdettiin saman pöydän ääreen syömään 🤗 #citytulppaani #kvpstukenaoy #tukenaoy #tilapäishoito #vammaistyö #vammaispalvelut #mukanahyvässäelämässä #pikkujoulut #megazone #amarillo

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot

Tukena Citytulppaani

Sara Hätönen

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 171 6044

Tukena Citytulppaani

Citytulppaanin ohjaajat

Puh. 040 487 1900,
040 180 1522

Tukea Aarlanmarkki
TUKENA CITYTULPPAANI
Ränkitie 5, 00750 Helsinki
040 487 1900