Skip to content

Tukena Hopeanuoli

Harjavalta, Satakunta
Palvelukatu 9, 29200 Harjavalta
040 483 9268
Tukena Hopeanuoli – naurua, laulua, menoa ja meininkiä, hyvää ruokaa ja kodin lämpöä. Hymyä huuleen, kun on nenä myötätuuleen.

Palvelut
Tukena Hopeanuolessa asukkaat saavat yksilöllisen ja turvallisen oman näköisen kodin, jossa ohjaajat ovat läsnä vuorokauden ympäri. Asukkaiden elämää vahvistetaan kuuntelemalla toiveita ja odotuksia, itsemääräämisoikeutta tukien. Näin asukas voi valita esimerkiksi omaohjaajansa, osallistua työntekijöiden valintaan sekä yhdessä ohjaajan tuella valita päivän ohjelman. Tukena Hopeanuoli sijaitsee Harjavallan keskustassa palveluiden ja tapahtumien lähellä. Liikumme paljon kylillä asioilla sekä osallistumme erilaisiin tapahtumiin lähelle ja kauemmaskin.

Päivätoimintapalvelut tarjoavat ohjattua ja suunnitelmallista toimintaa, joka antaa elämänsisältöä ja lisää tietoa ja taitoa. Päivätoiminnassamme asiakkaat suunnittelevat itse ohjaajien avustuksella päivien sisällön kuvamattomenetelmän avulla. Päivätoiminnassamme käy myös muualla asuvia asiakkaita.

Toteutamme myös tuetun asumisen palveluita erityistä tukea tarvitseville aikuisille, jotka asuvat omassa kodissaan ja tarvitsevat tukea itsenäiseen asumiseensa ja elämiseensä. Tavoitteena on omaa osallisuutta tukeva itsenäinen ja täyden kansalaisuuden tarjoava hyvä elämä. Tukena Hopeanuoli toimii tukipisteenä, josta asiakkaat saavat ongelmatilanteissa puhelimitse tukea ja ohjausta ympäri vuorokauden. Ohjaajat huomioivat asiakkaiden erilaiset tarpeet sekä toimivat tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden läheisten kanssa.

Tilat
Tukena Hopeanuolessa on 12 asuntoa, jotka sijaitsevat Keltakehrässä ja Sinisiivessä. Keltakehrässä on tilapäishuone, jonne on mahdollista tulla harjoittelemaan omaa elämää, omassa kodissa. Siivissä on omat olkkarit ja ruokatilat. Siipiä yhdistää iso olohuone, jossa voi nauttia takan tunnelmasta. Keittiössä valmistetaan yhdessä kotiruokaa. Saunoa meillä voi koska vaan. Takapihalla on iso suojaisa katettu terassi, josta aukeaa puutarha. Marjapensaiden sadosta keittelemme mehua ja ompuista hilloa ja piirakkaa. Päivätoimintatalomme muuntautuu aistimaailmasta aurinkorannaksi, talvenlumimaaksi ja italialaiseksi bistroksi. Päivätoiminnassa asiakas pääsee halutessaan nauttimaan kirkasvalohuoneesta, hikoilemaan kuntosalille tai tekemään taiteita työpajaan. KVPS-kodit Hopeanuoli.

Henkilöstö
Joukkoomme kuuluu 7 ohjaajaa, asumisen- ja päivätoiminnan vastaavat ohjaajat, tukiasumisen vastaava ohjaaja sekä johtaja. Olemme kaikki alamme ammattilaisia ja osa meistä on ollut mukana menossa jo alkumetreiltä lähtien. Lisäksi opiskelemme ahkerasti uutta sekä tuomme mukana työhön omat erilaiset persoonamme, vahvuudet ja osaamiset. Olemme vahva toisiamme tukeva joukkue, joka mahdollistaa asukkaiden omanlaisen elämän.

“Meillä eletään oman näköistä elämää – tulee tehtyä ja touhuttua mitä vaan haluaa.”
Palveluyksikkö
 • 12 vuokra-asuntoa
 • esteettömät tilat
 • toimiva läheisyhteistyö
 • esteetön ja viihtyisä
 • piha-alue
 • retket ja tapahtumat
 • osana arkea
 • ympärivuorokautinen, aktiivinen tuki
 • osaava, ammattitaitoinen henkilöstö
 • yksilökeskeinen elämänsuunnittelu
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

  Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot
Tukea Hopeanuoli
TUKENA HOPEANUOLI
Palvelukatu 9, 29200 Harjavalta
040 483 9268