Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Jokekoti

Veteli, Keski-Pohjanmaa

Pallotie 16, 69700 Veteli
040 534 8194

Tukena Jokekoti – KOTI Keski-Pohjanmaalla täynnä elämää, osallisuutta ja aitoa kohtaamista.

Tukena Jokekodissa asukas on oman elämänsä päähenkilö ja ammattitaitoiset ohjaajamme ovat apuna tukemassa ja mahdollistamassa jokaisen asukkaan oman näköistä elämää.

Palvelut
Tukena Jokekodissa on lämmin ja välitön tunnelma. Jokainen meistä saa olla aidosti oma itsensä ja elää omannäköistä elämää välittävässä yhteisössä. Tuemme toinen toisiamme arjen haasteissa ja iloitsemme onnistumisista yhdessä. Läheiset ja ystävät ovat elämän tukipilareita ja aina tervetulleita meille käymään.

Tukena Jokekoti sijaitsee Vetelin keskustassa, kävelymatkan päässä palveluista, luonnon rauhasta sekä harrastusmahdollisuuksista. Luontoretkillä nautimme makkaranpaistosta, marjastuksesta sekä metsästä kaikilla aisteilla. Lähiympäristössä on helppo liikkua kävellen, pyörällä tai vaikka mopolla. Meillä jokaisella on omia kiinnostuksen kohteita ja harrastuksia, kuten lavis, uinti, bänditreenit, käsityöt ja ratsastus. Yhdessä on mukavaa viettää vapaa-aikaa myös esimerkiksi karaoken ja lautapelien merkeissä – keskuudestamme löytyy aina innokkaita osallistujia näihin iloihin. Arki ei tietenkään voi olla pelkkää harrastamista, vaan luonnollisesti arkeemme kuuluvat myös työ sekä kodin askareet, kuten siivous, keittiöhommat ja pyykin pesu.

Täällä Jokekodissa jokaisella meistä on mahdollisuus rakentaa omannäköinen arki ja elää mielekästä elämää. Apua ja tukea saa tarvitsemiinsa asioihin ja aikaa on mahdollisuus viettää omien toiveiden mukaisesti yksin tai yhteisöllisesti.

Tilat
Jokekoti on jaettu kahteen osaan. Isommalla puolella on 10 asuntoa, pienemmällä puolella kuusi asuntoa ja yhdyskäytävällä kaksi asuntoa. Kaikissa asunnoissa on oma kylpyhuone ja WC. Molemmilla puolilla on yhteiset oleskelu-/ruokailutilat. Yhteisessä käytössä on lisäksi keittiö, saunatilat, poreamme sekä pyykkihuollon tilat ja terassit. Kaikki palvelukodin tilat ovat avarat ja esteettömät mahdollistaen liikkumisen myös apuvälineiden turvin. Piha-alueellamme voi keinua hämähäkkikeinussa tai heitellä koripalloa. Takapihalla on omenapuita sekä marjapensaita ja kasvilaatikoihin istutamme kesäisin porkkanaa, salaattia sekä kesäkukkia.

Henkilöstö
Tukena Jokekodissa työskentelee lämminhenkinen, ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. Henkilöstöömme kuuluu kymmenen sosiaali- ja terveysalan koulutuksen omaavaa ohjaajaa, asumisen avustaja, ruokahuollon ohjaaja, vastaava ohjaaja sekä johtaja. Ohjaajillamme on monipuolista osaamista ja omia vastuualueita. Osallistumme säännöllisesti erilaisiin koulutuksiin ja hyödynnämme oppimaamme käytännössä. Jokainen päivä on erilainen ja se tuo monipuolisuutta työhömme.

 

“Huolet ja murheet puolittuvat ja ilo on moninkertainen, kun ne voi jakaa jonkun kanssa.”
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2003

  • sijainti Vetelin keskustassa

  • rakennus on kaksiosainen, osat yhdistyvät välikäytävällä toisiinsa

  • kahdessa asunnossa oma minikeittiö, molemmissa yhteisissä tiloissa keittiö

 Jokekoti Facebookissa

Tukena Jokekoti
Tukena Jokekoti1 päivä sitten
Kaustisen ravirata
Tunnelmia viikonlopun poniravitapahtumasta naapurikunnasta. 😍🐎🐴
Tukena Jokekoti
Tukena Jokekoti7 päivää sitten
Paljon onnea vaan 🎶 laulettiin tänään synttärisankarille! 🎂🥰 Kaunis sää houkutteli myös ulos lampaita katsomaan lähistölle ☀️🐑
Tukena Jokekoti
Tukena Jokekoti1 viikko sitten
Tänään oli meidän ensimmäinen liikuntakerhokerta yhteistyössä Kehitysvammaisten Tukiyhdistyksen kanssa. Olipas meillä mukavaa! 🏃🏀⚽🎾💪🤩
Tukena Jokekoti
Tukena Jokekoti1 viikko sitten
Haluatko hyvän elämän mahdollistajaksi?

Lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi tai alan opiskelija. Tule töihin Tukenalle! Tukena on houkuttava ja koukuttava työnantaja.

Avoimia työpaikkoja tällä hetkellä Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lappeenrannassa, Forssassa, Kankaanpäässä, Valkeakoskella, Vetelissä, Kajaanissa ja Jokioisilla

Lisätietoa ja tällä hetkellä avoimet työpaikat löydät osoitteesta:
https://kvps-tukena.jobilla.com

#avoimettyöpaikat #lähihoitaja #soteala #vammaistyö #hoivatyö #kesätyö #tukenarekry #mukanahyvässäelämässä #HyväElämäKumppanit
Tukena Jokekoti

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot

Tukena Jokekoti

Suvi Lempiälä

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 753 4009

Tukena Jokekoti

Jokekodin ohjaajat

Puh. 040 545 8569

Tukea Jokekoti
TUKENA JOKEKOTI
Pallotie 16, 69700 Veteli
040 534 8194