Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Kaislaranta

Pyhäjärvi, Pohjois-Pohjanmaa

Tikkalantie 15, 86800 Pyhäsalmi
040 748 5445

Tukena Kaislarantakoti järven rannalla tarjoaa mahdollisuuden omannäköiseen elämään ja lokoisat oltavat.

Palvelut
Tukena Kaislaranta sijaitsee Pyhäjärven keskustassa lähellä palveluja, kauniin järven rannalla. Asunnoista aukeaa upeat maisemat Pyhäjärvelle. Kaunis maisema luo upeat puitteet asumiseen ja työhön.

Tukena Kaislarannassa eletään hyvin aktiivista elämää lepoa unohtamatta. Asiakkaidemme arkea rytmittävät säännölliset arjen askareet, monipuolinen päivätoiminta ja henkilökohtaiset työtehtävät omien vahvuuksien mukaan. Liikunta ja musiikki eri muodoissa tuo paljon iloa niin asiakkaillemme kuin työntekijöillekin. Osallistumme innokkaasti erilaisiin tapahtumiin lähialueella ja järjestämme niitä itsekin asiakkaidemme, läheisten ja vähän vieraampienkin iloksi. Palveluissa kuunnellaan asiakkaidemme tarpeita ja tukea saa niihin asioihin, kuin tarve on.

Tilat
Tukena Kaislarannassa asuminen tapahtuu kahdessa erillistalossa sekä yksikön päärakennuksessa. Rannalla sijaitsevissa erillistaloissa on kaksi viiden asunnon kotiryhmää tupakeittiöineen, sauna ja pyykinhuolto tiloineen. Asunnoissa on huone, wc / kylpyhuone ja ranskalaiset parvekkeet kauniilla näköalalla. Päärakennuksessa sijaitsevat ruoanvalmistuskeittiö, ruokasali, päivätoimintatilat, toimistot ja kaksi kaksiota asumiseen. Piha-alue terasseineen on suuri ja viihtyisä ja se tuo varsinkin kesäisin ihanan jatkeen tiloille. Pihalta on myös helppo poiketa rantaan, vaikka kalastamaan tai uimaan. KVPS-Koti Kaislaranta.

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu 17 ohjaajasta, vastaavasta ohjaajasta ja johtajasta. Osa henkilöstöstä on työskennellyt yksikössä jo lähes 20 vuotta, mutta nuorempiakin ohjaajia joukkoomme kuuluu. Henkilöstöllä on vahva ammattitaito erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden tukemiseen ja paljon luovuutta tukea asiakkaitamme heidän omannäköisessä elämässään.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja henkilökunta pystyy vaikuttamaan niihin, asiakkaiden toiveet ja tarpeet huomioiden. Työssämme autamme toisiamme, hyödynnämme toistemme vahvuudet, sekä arvostamme toisiamme ja toistemme osaamista.

“Tukena Kaislarannassa välitämme toisistamme aidosti.”
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2000

  • sijainti Pyhäjärven keskustassa, järven rannalla

  • 22 asuntoa, joista kaksi on kaksiota

  • neljä 5 asunnon kotiryhmää

 Kaislaranta Facebookissa

Tukena Kaislaranta
Tukena Kaislaranta4 viikkoa sitten
Kaislarannassa on viikon aikana juhlittu 🎉 Perjantaina kokoonnuttiin halloween-bileisiin ja tiistaina synttärijuhliin. Molemmissa pyöri ihan kummallisen näköistä porukkaa 🙈
Tukena Kaislaranta
Tukena Kaislaranta3 kuukautta sitten
Aamujumppa rannassa 💪
Tukena Kaislaranta
Tukena Kaislaranta3 kuukautta sitten
Elokuu ja kesä lähenee loppuaan. Saimme porukalla kerättyä herukat takapihan pensaista ja keittiön Heli teki niistä mehua. Viime viikolla teimme pikku ryhmällä kivan retken Hantan eläinpihaan. Suunnitelmissa on jatkaa vierailuja Hantalla pitkin syksyä, jotta muutkin halukkaat pääsevät käymään. Syyskuun myötä pyörähtävät käyntiin myös tutut Jokilatvan opiston harrastusryhmät, joihin moni asiakas osallistuu. Lomakauden jälkeen ihana paluu arkeen 😊
Tukena Kaislaranta
Tukena Kaislaranta4 kuukautta sitten
Vielä on kesää jäljellä... Kaislikon oma vene ei kovin usein liiku rannasta, mutta onneksi sentään välillä on kauniita päiviä ja soututaitoisia, vesillä viihtyviä ohjaajia töissä antamassa kyytiä.

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot

Tukena Kaislaranta

Anne Niiranen

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 704 4966

Tukena Kaislaranta

Kaislarannan ohjaajat

Puh. 040 729 1602,
040 759 2694

Tukena Kaislaranta
TUKENA KAISLARANTA
Tikkalantie 15, 86800 Pyhäsalmi
040 748 5445