Skip to content

Tukena Kaislaranta

Pyhäjärvi, Pohjois-Pohjanmaa
Tikkalantie 15, 86800 Pyhäsalmi
040 748 5445
Tukena Kaislarantakoti järven rannalla tarjoaa mahdollisuuden omannäköiseen elämään ja lokoisat oltavat.

Palvelut
Tukena Kaislaranta sijaitsee Pyhäjärven keskustassa lähellä palveluja, kauniin järven rannalla. Asunnoista aukeaa upeat maisemat Pyhäjärvelle. Kaunis maisema luo upeat puitteet asumiseen ja työhön.

Tukena Kaislarannassa eletään hyvin aktiivista elämää lepoa unohtamatta. Asiakkaidemme arkea rytmittävät säännölliset arjen askareet, monipuolinen päivätoiminta ja henkilökohtaiset työtehtävät omien vahvuuksien mukaan. Liikunta ja musiikki eri muodoissa tuo paljon iloa niin asiakkaillemme kuin työntekijöillekin. Osallistumme innokkaasti erilaisiin tapahtumiin lähialueella ja järjestämme niitä itsekin asiakkaidemme, läheisten ja vähän vieraampienkin iloksi. Palveluissa kuunnellaan asiakkaidemme tarpeita ja tukea saa niihin asioihin, kuin tarve on.

Tilat
Tukena Kaislarannassa asuminen tapahtuu kahdessa erillistalossa sekä yksikön päärakennuksessa. Rannalla sijaitsevissa erillistaloissa on kaksi viiden asunnon kotiryhmää tupakeittiöineen, sauna ja pyykinhuolto tiloineen. Asunnoissa on huone, wc / kylpyhuone ja ranskalaiset parvekkeet kauniilla näköalalla. Päärakennuksessa sijaitsevat ruoanvalmistuskeittiö, ruokasali, päivätoimintatilat, toimistot ja kaksi kaksiota asumiseen. Piha-alue terasseineen on suuri ja viihtyisä ja se tuo varsinkin kesäisin ihanan jatkeen tiloille. Pihalta on myös helppo poiketa rantaan, vaikka kalastamaan tai uimaan. KVPS-Koti Kaislaranta.

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu 17 ohjaajasta, vastaavasta ohjaajasta ja johtajasta. Osa henkilöstöstä on työskennellyt yksikössä jo lähes 20 vuotta, mutta nuorempiakin ohjaajia joukkoomme kuuluu. Henkilöstöllä on vahva ammattitaito erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden tukemiseen ja paljon luovuutta tukea asiakkaitamme heidän omannäköisessä elämässään.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja henkilökunta pystyy vaikuttamaan niihin, asiakkaiden toiveet ja tarpeet huomioiden. Työssämme autamme toisiamme, hyödynnämme toistemme vahvuudet, sekä arvostamme toisiamme ja toistemme osaamista.

“Tukena Kaislarannassa välitämme toisistamme aidosti.”
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2000
  • sijainti Pyhäjärven keskustassa, järven rannalla
  • 22 asuntoa, joista kaksi on kaksiota
  • neljä 5 asunnon kotiryhmää
 Kaislarannan blogi
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot
Tukena Kaislaranta
TUKENA KAISLARANTA
Tikkalantie 15, 86800 Pyhäsalmi
040 748 5445