Siirry sisältöön

Verkostomme

Kehitämme ja vaikutamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Verkostoissa mahdollistamme osaamisen, asiantuntemuksen ja kokemusten jakamisen sekä uusien toimintamallien kehittämisen. Vaikuttamistyö ja ammattilaisten osaamisen vahvistaminen ovat keinoja tukea yhteisten tavoitteiden toteutumista.

Tällä sivulla kerromme verkostoista, joita koordinoimme tai joissa olemme aktiivisesti mukana.

Pähkinänsärkijät

Pähkinänsärkijät on yli 20 järjestön yhteistyöverkosto, joka edistää erityislapsiperheiden asemaa Suomessa. Toimintamme teemoja ovat vanhemmuuden ja parisuhteen tuki, monimuotoiset perheet, eroperhetyö sekä väkivaltatyö erityistä tukea tarvitsevien lasten perheissä. Yhteisen vaikuttamistyön keinoin pyrimme varmistamaan, että haastavissa elämäntilanteissa olevat perheet saavat tarvitsemaansa tukea.

Katja Marjamäki

kehittämispäällikkö
Elämänmuutoksen tuki ja valmennus

Hyvä ikääntyminen

Hyvä ikääntyminen -verkosto on alan ammattilaisten yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on edistää ikääntyneiden kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien ihmisten ja heidän läheistensä asemaa yhteiskunnassa. Verkosto kokoontuu kahdesti vuodessa ja mahdollistaa hyvien käytäntöjen ja osaamisen jakamisen.

Tomi Sillanpää

Opistot erityisen parissa

Opistot erityisen parissa -verkoston tavoitteena on kehittää kansalais- ja työväenopistojen kurssitarjonnasta saavutettavaa ja kaikille avointa. Koordinoimaamme verkostoon kuuluvat Me Itse ry ja Kehitysvammaisten Tukiliitto, joiden kanssa olemme luotsanneet uudenlaista yhteistyötä kansalais- ja työväenopistojen kanssa.

Katja Marjamäki

kehittämispäällikkö
Elämänmuutoksen tuki ja valmennus

Pirkanmaan työhönvalmentajien verkosto

Pirkanmaan työhönvalmentajien verkosto edistää yhdessä tukea tarvitsevien ihmisten työelämän osallisuutta, työhönvalmentajien vertaistukea ja ammatillista osaamista sekä työhönvalmennuksen kehittämistä. Koordinoimme verkoston toimintaa ja järjestämme kaikille työhönvalmentajille avoimia verkostotapaamisia vähintään neljä kertaa vuodessa.

Satu Koivurinne

Pirkanmaan väkivaltatyön verkosto

Pirkanmaan väkivaltatyön verkosto koostuu julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoista, jotka työskentelevät suoraan tai välillisesti väkivallan parissa. Verkostossa tärkeänä teemana on väkivallan ehkäiseminen sekä väkivallan tunnistaminen ja siihen puuttuminen. Verkoston puheenjohtajana toimii Tampereen ensi- ja turvakoti ry.

Markku Vellas

Suuntaamo

Suuntaamo-verkosto tarjoaa tietoa ja yhteistyön mahdollisuuksia osallisuudesta ja ihmislähtöisistä innovaatioista kiinnostuneille. Koordinoimallamme verkostolla on oma Howspace-työtila, johon pääsee mukaan osallistumalla tapahtumiin tai lähettämällä viestiä.

Petteri Kukkaniemi

kehittämispäällikkö
Ihmislähtöiset innovaatiot ja digitalisaatio

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Kiinnostaako jonkin verkoston toiminta sinua tai yhteisöäsi? Olethan yhteydessä verkoston yhteyshenkilöön!