Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Kesäheinä

Kajaani, Kainuu

Uitontie 6, 87200 Kajaani
040 722 0224

Tukena Kesäheinä – oman näköistä arkea ja elämänmakuista juhlaa, täyttä elämää Kesäheinässä.

Palvelut
Tukena Kesäheinä sijaitsee Kajaanissa Teppanan kaupunginosassa. Ympärillä on kerrostaloja sekä vanhaa puutaloidylliä. Kotiovelta pääsee helposti kävelyteitä pitkin puistoihin, lenkkeilymaastoon sekä Kajaanijoen rantamaisemiin. Kaupungin palvelut ovat myös kävelymatkan päässä. Kesäheinässä asuu 12 asukasta.

Asumispalvelut tarjoavat tukea asukkaille päivittäisissä toimissa, arkielämän taidoissa ja osallistumisessa lähiyhteisön toimintaan. Monipuolinen viriketoiminta vahvistaa asukkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meillä leivotaan, lauletaan, askarrellaan, jumpataan, pelaillaan, lämmitetään leivinuunia, retkeillään tai ollaan vain. Kotitöitäkin tehdään ahkerasti. Jokaisella on mahdollisuus tehdä valintoja omassa elämässä tuetun päätöksenteon avulla ja siksi jokainen asukas elää oman näköistä elämää.

Onnistumiseen tarvitaan asiakaslähtöisen ohjauksen ja hyvän perusavustamisen lisäksi yhteistyötä. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme ovat asukkaiden läheiset ja muut alan ammattilaiset. Meille on kiva tulla, ovikello soikin pitkin päivää.

Tilat
Kesäheinässä on kaksi kotiryhmää; sininen ja vihreä. Kummassakin kotiryhmässä on oma olohuone/ruokailutila ja kuusi asuntoa. Asukkaat ovat sisustaneet kodit omannäköisikseen ja omaan kotiin on suunniteltu mielekästä tekemistä yhdessä läheisten kanssa. Yhteistä saunaa lämmitetään useamman kerran viikossa. Kodinhoitotilat ja keittiö antavat mahdollisuuden oppia ja ylläpitää kodinhoitoon liittyviä asioita.

Kesäheinässä on erilliset tilat viriketoimintaan ja kaksi esteetöntä pihaa. Toinen piha mahdollistaa pelaamisen sekä itsenäisen ulkoilun monenlaisilla apuvälineillä. Toinen piha on vehreä puutarha, jonka varjoissa voimme viettää leppoisia kesäpäiviä nauttien suihkulähteen solinasta, marjapensaiden ja hedelmäpuiden sadosta sekä hoidellen kesäkukkia omissa puutarhalaatikoissa. KVPS-kodit Kesäheinä.

Henkilöstö
Tukena Kesäheinän työntekijöillä on vähintään sosiaali- tai terveysalan peruskoulutus. Henkilöstön vahvuutena on pitkä kokemus kehitysvammaisuudesta, kehittämismyönteisyys ja sitoutuneisuus. Meillä työskentelee 10 ohjaajaa, vastaava ohjaaja ja johtaja.

“Kesäheinäläeset koppeutuu kaekenlaeseen Kajjjaanissa.”
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2003

  • sijainti Kajaanissa Teppanan kaupunginosassa

  • 12 asuntoa

  • ympärivuorokautinen, aktiivinen tuki

  • monipuolinen läheisyhteistyö

  • osallisuus yhteiskunnassa

 Kesäheinä Facebookissa

Tukena Kesäheinä
Tukena Kesäheinä3 kuukautta sitten
Kesäheinän viriketoiminnan ohjelmassa tänään: kadonneiden joulukorttien metsästys remontin seasta🤭
@kvpstukenaoy #mukanahyvässäelämässä
Tukena Kesäheinä
Tukena Kesäheinä3 kuukautta sitten
Postia lähdössä Kuhmoon kirjekaverille✉️📪 @tukenakesaheina #mukanahyvässäelämässä
Tukena Kesäheinä
Tukena Kesäheinä3 kuukautta sitten
Perjantai👋 siivous ja pyykkipäivä, mutta mitä tekee ohjaajat🤦‍♀️ pelleilee🩵 iloa ja naurua meillä riittää, toivotamme sitä myös sinun viikonloppuun🩵

 Kesäheinä Instagramissa

Feed Them Social: Instagram Feed not loaded, please add your Access Token from the Gear Icon Tab.

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot

Tukena Kesäheinä
TUKENA KESÄHEINÄ
Uitontie 6, 87200 Kajaani
040 722 0224