Close
Skip to content

Tukena Koivumetsä

Lahti, Päijät-Häme
Makarantie 10, 15230 Lahti
040 644 9565
Koivumetsä tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista asumispalvelua. Koivumetsässä jokainen asukas saa elää omannäköistä elämää.

Palvelut

Tukena Koivumetsä on elokuussa 2020 avattu asumisyksikkö Lahden Metsämaalla. Meillä asukas rakentaa arkensa omien toiveiden ja mieltymysten mukaisesti. Asukas saa omaohjaajan, jonka kanssa hän tekee asumiselleen suunnitelman, jota tarkastellaan säännöllisesti. Koivumetsässä pohdimme yhdessä, miten arkemme yhteisönä rakentuu ja mitä kaikkea siihen kuuluu. Tuemme, kannustamme ja autamme toinen toisiamme arjen eri tilanteissa. Koivumetsä tarjoaa mainion paikan yhteisölliselle, turvalliselle ja oman näköiselle hyvälle elämälle.

Koivumetsässä saa tukea ja apua juuri siihen, mihin sitä tarvitsee. Meillä saa olla aktiivinen yhteisön jäsen tai hiljaisempi seuraaja. Koivumetsässä henkilökuntamme on paikalla ympärivuorokauden.

Tilat
Tukena Koivumetsä sijaitsee Metsämaalla pienen kukkulan laella. Piha on suojaisa ja ympäristö rauhallinen. Linja-autot kulkevat aivan talon lähettyviltä Lahden keskustaan ja matkakeskukselle. Holman Prismaan on matkaa vain 1,2 km. 

Koivumetsässä on kolme kotiryhmää, jossa kussakin on viisi esteetöntä asuntoa. Asunnot ovat 25m² ja niissä on oma wc ja suihkutila. Viidessä asunnoista on minikeittiö. Jokainen asukas saa sisustaa asuntonsa oman näköisesti ja luoda asuntoon oman tutun tunnelman. Kotiryhmien lähettyvillä on olohuone/ ruokailuhuone, joka mahdollistaa yhteisöllisyydelle ja sosiaalisille suhteille oivallisen tilan. Taloa ympäröi viihtyisä piha ja jokaisesta kotiryhmästä pääsee yhteiselle aidatulle takapihalle. 

Sauna, pesu, -ja kodinhoitotilat ovat kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä. KVPS-kodit Koivumetsä.

Henkilöstö
Henkilöstö koostuu ohjaajista, vastaavasta ohjaajasta ja johtajasta.

”Meillä asukas rakentaa arkensa omien toiveiden ja mieltymysten mukaisesti”.
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2020
  • kolme viiden (5) asunnon kotiryhmää
  • viidessä asunnossa minikeittiö, muissa yhteiskeittiö
  • yhteiset sauna- ja pesutilat
  • kodinhoitohuone
  • 2 ruokailu-/olohuonetilaa
  • henkilökunta ympärivuorokautisesti paikalla
 Koivumetsän blogi
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    No feed items found.

Yhteystiedot
Tukena Koivumetsä
TUKENA KOIVUMETSÄ
Makarantie 10, 15230 Lahti
040 644 9565