Skip to content

Tukena Kotaniitty

Jokioinen, Kanta-Häme
Opintie 8, 31600 Jokioinen
040 687 6671
Kotaniitty on helmikuussa 2020 aloittanut kotoisa koti Jokioisilla. Lämminhenkinen ja leppoisa ilmapiiri ovat tärkeitä tekijöitä arjessamme.

Palvelut
Tukena Kotaniitty sijaitsee Jokioisilla puistometsän alueella, aivan Jokioisten keskustassa lähellä peruspalveluita. Tukena Kotaniitty tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua 15 kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Kotaniityssä on tärkeää asiakkaan omannäköisen elämän mahdollistaminen, lämminhenkisyys kohtaamisessa sekä rinnalla kulkeminen elämän eri tilanteissa ohjaten ja tukien. 

Tilat
Tukena Kotaniitty on kaksikerroksinen pienkerrostalo, jossa jokaisessa 15 asunnossa on oma minikeittiö ja kylpyhuone/wc. Talon ensimmäisessä kerroksessa on viisi asuntoa, ja yhteinen tupakeittiö sekä toimisto, jakelukeittiö, pesutupa ja sauna/pukutilat, joista on pääsy myös terassille. Toisessa kerroksessa sijaitsee kymmenen asuntoa (kaksi 5 hengen kotiryhmää) joissa on tupakeittiöt toimistotila ja parvekkeet.  Kotaniityssä on hissi, joka mahdollistaa esteettömän liikkumisen koko talossa.

Piha on suunniteltu asukkaita palvelevaksi ja viihtyisäksi. Sijaintimme mahdollistaa leppoisan ja rauhallisen oleskelun piha-alueella, jossa on mahdollisuus harrastaa pienimuotoisia harrastepelejäkin. Liikkuminen sujuu hyvin myös lähialueella, sillä hyvät ja tasaiset kevyen liikenteen väylät mahdollistavat monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. KVPS-kodit Kotaniitty.

Henkilöstö
Henkilöstö koostuu ohjaajista, AMK-ohjaajasta, vastaavasta ohjaajasta ja johtajasta. Joukossamme on kaikenikäisiä työntekijöitä – vastavalmistuneita ja jo pidempään alalla työskennelleitä osaajia. Monipuolinen osaaminen on henkilöstön vahvuus. Henkilöstöllä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä, sen sisältöihin ja aikatauluihin asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioiden.

 Asukasta tukien ja rinnalla kulkien kuljemme yhdessä kohti jokaisen oman näköistä elämää.
Palveluyksikkö
  • 15 vuokra-asuntoa
  • viihtyisät 28 m² asunnot
  • ympärivuorokautinen, aktiivinen tuki
  • osaava, ammattitaitoinen henkilöstö
  • oman näköinen elämä omassa kodissa
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot
Tukena Kotaniitty
TUKENA KOTANIITTY
Opintie 8, 31600 Jokioinen
040 687 6671