Skip to content

Tukena Kultakuusi

Kuhmo, Kainuu
Kirkkotie 3, 88900 Kuhmo
040 826 7395
Tukena Kultakuusessa nautitaan elämästä ISOLLA E:llä ja SUURELLA sydämellä! Päivittäisten askareiden lomassa huumori kukkii, nauru ja ilo täyttävät kodin.

Palvelut
Tukena Kultakuusi palvelukodin tavoitteena on tarjota asukkaillemme mahdollisimman kodinomainen asuminen sekä tarvittava apu, tuki ja ohjaus ympäri vuorokauden. Henkilökuntamme tekee työtä kolmessa vuorossa. Jokaisella asukkaallamme on mahdollisuus yksityisyyteen omassa asunnossaan ja kanssakäymiseen muiden kanssa palvelukodin yhteisissä tiloissa.

Palveluyksikössä järjestämme arkipäivisin elämyksellistä ja suunnitelmallista viriketoimintaa. Tavoitteena on päivän rytmittäminen, vuorovaikutuksen vahvistaminen ja uusien elämyksien saaminen. Viriketoimintaa kehitetään jatkuvasti asukkaidemme toiveiden ja taitojen pohjalta.

Tilat
Tukena Kultakuusen asuintilat koostuvat kahdesta kuuden asukkaan kotiryhmästä. Kotiryhmissä sijaitsevat omat asunnot ja yhteinen ruokailutila. Keskellä palveluyksikköä ovat kodin yhteinen olohuone ja keittiö.

Päivätoimintatilat sijaitsevat omakotitalosta saneeratuissa tiloissa samassa pihapiirissä. Päivätoimintatiloissa on aistielämyksiä varten valkoinen huone ja mustavalohuone. Muita tiloja ovat fysioterapiahuone, kädentaitohuone sekä iso tupa keittiöineen  yhdessäoloa varten. KVPS-kodit Kultakuusi.

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu palveluyksikön johtajasta, vastaavasta ohjaajasta sekä kymmenestä ohjaajasta. Useat ohjaajat sekä johtaja ja vastaava ohjaaja ovat olleet Kultakuusessa sen alkumetreiltä lähtien. Joukko on siis hitsautunut hyvin yhteen. Toki myös uudet työntekijät otamme ilolla ja lämmöllä vastaan. Jokainen meistä on omanlaisensa ihana persoonallisuus, se tekee työyhteisöstämme rikkaan!

“Ohjaajamme kirjoittama runo kuvatkoon eloamme täällä Kultakuusessa:
Elämä on kaunis, kuitenkin niin monivärinen niin monisyinen.
Surujen keskelläkin iloja ajattele, silloin elämä on kaunis.”
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2007
  • sijaitsee Kuhmon keskustassa
  • kaksi kuuden asukkaan kotiryhmää
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Töihin Kainuuseen on Kainuun oma virtuaalinen rekrytointitapahtuma. Tapahtumaan voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Pääset tutustumaan kainuulaisiin työnantajiin, ura- ja opiskelumahdollisuuksiin sekä elämään Kainuussa.

Tapahtuman aikana voit olla suoraan yhteydessä Tukena Kultakuuseen virtuaalisen työnantajahuoneen kautta ja esittää kysymyksiä sekä tiedustella avoimia työpaikkoja.

Tervetuloa tutustumaan Tukenaan! Tukena on houkuttava ja koukuttava työnantaja.

Tapahtuman alkuun

päivää
tuntia
minuuttia
Yhteystiedot
Tukena Kultakuusi
TUKENA KULTAKUUSI
Kirkkotie 3, 88900 Kuhmo
040 826 7395