Skip to content

Tukena Kultasiipi

Jyväskylä, Keski-Suomi
Palstatie 10, 40520 Jyväskylä
040 668 3252
Tukena Kultasiipi – lämpöä, läheisyyttä ja toiminnallista arkea.

Palvelut
Kultasiiven kodissa lasten arki koostuu tavallisista asioista; koulunkäynnistä, leikistä, rentoutus- ja satuhetkistä. Arki-illat rauhoitamme ulkoilulle ja yhdessäololle ja viikonloppuisin teemme yhdessä retkiä lasten mielenkiinnonkohteiden mukaan. Erityisen tärkeitä hetkiä ovat saunaillat ja karkkipäivät sekä yhdessä vietetty aika.

Kultasiiven koti tarjoaa pitkäaikaista asumispalvelua erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Toimintamme lähtökohtia ovat lapsen ja perheen yksilölliset tarpeet, perheiden kanssa tehtävä yhteistyö sekä kasvatuskumppanuus. Perheet ovat tärkeä osa arkeamme ja aina tervetulleita Kultasiipeen. Teemme moniammatillista yhteistyötä eri sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisten kanssa.

Tilat
Tukena Kultasiipi sijaitsee kesällä 2019 valmistuneessa rakennuksessa Jyväskylän Kuokkalassa. Tilojen sisustuksessa ja varustelussa on otettu lapset huomioon – kodikkaat tilamme ovat esteettömiä ja avaria. Kultasiiven kodissa on seitsemän huonetta, jotka on jaettu kahteen kotiryhmään. Jokaisen lapsen huone on omannäköisensä ja muokattavissa lapsen tarpeiden mukaan. Jokaisella lapsella on käytössään omat wc- ja pesutilat sekä yhdessä huoneessa keittiö itsenäistymisharjoittelua varten. Luontoteemaiset oleskelutilat tarjoavat puitteet yhdessäololle sekä monipuoliselle toiminnalle. Lisäksi Kultasiivellä on oma viihtyisä ja turvallinen leikkipiha. KVPS-kodit Kultasiipi.

Henkilöstö
Tukena Kultasiiven henkilöstö koostuu ohjaajista, vastaavasta ohjaajasta sekä johtajasta. Kultasiiven henkilökunta on sitoutunut, kehittämismyönteinen ja ammattitaitoinen.  Monipuolinen osaaminen on vahvuutemme ja henkilöstöstä löytyykin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia perushoidon, sairaanhoidon, kuntoutuksen ja kasvatuksen alalta. Kullakin ohjaajalla on omat vahvuutensa ja mielenkiinnonkohteensa, minkä ansiosta voimme tarjota yksilöllistä ja mielekästä toimintaa jokaiselle lapselle. Henkilöstömme laajalla osaamisella ja kokemuksella pystymme vastaamaan lasten erittäin vaativiin tuen tarpeisiin. Koko vakituinen henkilökuntamme on AVEKKI- ja EA-koulutettu.

“Huomioimme Kultasiiven kodissa lasten ikä- ja kehitystason sekä autamme ja tuemme nuoria kohti itsenäistymistä.”
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2019
  • sijainti Jyväskylän Kuokkalassa
  • seitsemän huonetta kahdessa kotiryhmässä
  • yhdessä asunnossa keittiö
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot
Tukena Kultasiipi
TUKENA KULTASIIPI
Palstatie 10, 40520 Jyväskylä
040 668 3252