Siirry sisältöön

Lapset sen kertovat -taidenäyttely ottaa vastaan lasten taideteoksia

Avaamme Lapsen oikeuksien viikon ajaksi lasten taidenäyttelyn Tampereella ja verkossa. Näyttelyn tarkoituksena on tuoda näkyväksi tukea tarvitsevien lasten teoksia ja omia ajatuksia. Vastaanotamme nyt lasten taideteoksia syksyllä järjestettävään näyttelyyn.

Lapsen oikeuksien viikkoa vietetään 18.-24.11.2024. Viikon teemana on tänä vuonna oikeus oppimiseen. Painotamme tukea tarvitsevien lasten oikeutta saada tarvitsemaansa tukea, jotta he voivat osallistua opetukseen tasavertaisesti muiden lasten kanssa. Kaikilla lapsilla tulee olla mahdollisuus oppia ja kehittää taitojaan riippumatta heidän tuen tarpeistaan.

Lapsen kanssa on hyvä keskustella teemasta ja lapsen oikeuksista. Lue lisää Lasten oikeuksien viikosta!

Miten taidenäyttelyyn voi osallistua?

Taideteosten aiheena on oppiminen ja osallisuus. Halutessasi aihe voi olla myös vapaa.

Näyttelyyn voi lähettää oman teoksensa postitse tai valokuvana sähköpostitse. Teos voi olla maksimissaan A3-kokoinen. Lähetä taideteos 1.9.2024 mennessä.

  • Lähetä taideteos postitse:
    Tukena-säätiö sr / Taidenäyttely
    Pinninkatu 51
    33100 Tampere

Huomioithan, että emme voi luvata kaikkien teosten esille laittoa näyttelyyn. Osallistujien tulee huomioida myös, että Tukena-säätiöllä on lupa julkaista kuvia teoksista sosiaalisessa mediassa. Näyttelyn yhteydessä julkaisemme postikortteja osasta näyttelyyn osallistuneista teoksista.

Lisätietoja antaa

Taija Friman