Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Lounatuuli

Hyvinkää, Uusimaa

Takamartintie 1, 05810 Hyvinkää
040 023 5292

Tukena Lounatuuli – osallisuutta, turvallisuutta ja hyvää elämää jokaiselle. Iloista yhteistä tekemistä sekä jokaisen omia juttuja.

Palvelut
Tukena Lounatuuli on pieni ja kodikas 12-paikkainen koti, joka on perustettu vuonna 2002. Meillä on 11 vakituista kotia sekä yksi tilapäiskoti. Lisäksi palveluihimme kuuluu päivätoiminta sekä lyhytaikaishoito. Asiakkaamme ovat paljon tukea ja apua tarvitsevia aikuisia.

Tilat
Tukena Lounatuuli sijaitsee Martin kaupunginosassa, viihtyisällä rivitaloalueella. Alueella on hyviä ja esteettömiä ulkoilu- ja retkikohteita sekä liikunta-alueita.

Tukena Lounatuuli muodostuu kahdesta osasta. Kodin puolella on kaksitoista kotia, sekä yhteiset tilat. Jokaisella asukkaalla on oma koti, jossa on omat wc-/suihkutilat. Jokainen on sisustanut oman kotinsa mieleisekseen. Lisäksi käytössä on yhteiset oleskelu-, keittiö-, kodinhoito- ja saunatilat. Päivätoimintaa varten on omat erilliset tilansa. Käytössä on tiloja mm. kädentaitoihin, musiikkiin, liikuntaan ja rentoutukseen. Oma koti tarjoaa rauhaa ja yksityisyyttä, asuinyhteisö halutessa seuraa ja yhdessäoloa.

Kaikki tilat ja piha-alue ovat esteettömiä. Sekä kodin että päivätoiminnan puolella on omat katetut terassit sekä mukavat nurmikkoalueet. Varsinkin kesäisin ulkona viihdytään esim. pihapelien ja muurikkalettujen parissa. KVPS-kodit Lounatuuli.

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu kahdestatoista ohjaajasta, asumisen vastaavasta ohjaajasta, päivätoiminnan vastaavasta ohjaajasta sekä johtajasta. Jokaisella on sosiaali- ja terveysalan koulutus, sekä omat vahvuutensa ja erityisosaamisensa. Joukossamme on konkareita, jotka ovat työskennelleet talossa pitkään, sekä myös uudempia tulokkaita. Kaikki ovat taitavia ja osaavia alan ammattilaisia, mahdollistamassa ja luomassa yhdessä asukkaille hyvää elämää.

“Lounatuulen tekemisessä käy hyvän elämän vire”.
Palveluyksikkö
  • 12 asuntoa

  • toimiva läheisyhteistyö

  • ympärivuorokautinen tuki

  • osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

Yhteystiedot

female_silhouette_contact

Marja Palkki

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 831 3977

Tukena Lounatuuli

Lounatuulen ohjaajat

Puh. 0400 235 292

Tukena Lounatuuli
TUKENA LOUNATUULI
Takamartintie 1, 05810 Hyvinkää
040 023 5292