Close
Skip to content

Tukena Martinkaari

Hyvinkää, Uusimaa
Niittymäentie 4, 05810 Hyvinkää
040 679 1231
Tukena Martinkaari – oman kodin rauhaa ja kavereiden seuraa. Meillä asiakkaat suunnittelevat päivänsä ja ohjaajat ovat tukena toteutuksessa.

Palvelut
Tukena Martinkaaressa asiakkaiden kohtaaminen tapahtuu heidän omassa kodissaan. Asumispalvelu rakentuu asiakkaiden arjesta, johon henkilöstö heittäytyy mukaan tukemalla asiakkaiden hyvää elämää. Asiakkaat kokevat saavansa ohjausta arjen askareissa ja tukea oman elämänsä rakentamisessa ammattitaitoisilta ohjaajilta. Asiakkailla on mahdollisuus asua omassa asunnossa, sinne viedään asiakkaan tarvitsema apu ja tuki.

Tukena Martinkaari sijaitsee Hyvinkäällä Martin kaupunginosassa, lähellä Hyvinkään keskustaa. Ruokakauppa löytyy ihan vierestä missä asiakkaat käyvätkin omatoimisesti hakemassa, vaikka pullat päiväkahville. Kaupungille on helppoa lähteä shoppailemaan viereiseltä bussipysäkiltä.

Lisäksi palveluihimme kuuluu tukiasumisen palvelu. Tukiasumisen palvelu toteutuu asiakkaan kotona.

Tilat
Tukena Martinkaari sijaitsee KOY Hyvinkään Martinkaaren kiinteistössä. Samassa kiinteistössä on myös nuoriso- ja palveluasuntoja sekä Hyvinkään kaupungin ympärivuorokautinen päiväkoti.

Tukena Martinkaaren esteettömät tilat sijaitsevat kerrostalossa 1. kerroksessa. Martinkaaressa asiakkailla on omat vuokra-asunnot sekä käytössä yhteinen toimitila. Asukkaat ovat itse sisustaneet kotinsa mieleisellään tavalla. Asukkaiden läheiset ja ystävät voivat vierailla ja yöpyä asiakkaan kotona milloin vain.

Pesutuvasta asiakkaat voivat varata pyykkivuoron ja kuivata pyykkejään kuivaushuoneessa.

Sauna sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa ja perjantaisin asiakkaat käyvätkin löylyttelemässä porukalla. Innokkaimmat saunojat voivat varata itselleen myös oman saunavuoron. KVPS-kodit Martinkaari.

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu yhdeksästä ohjaajasta, vastaavasta ohjaajasta ja johtajasta. Henkilöstön kokemus työyhteisöstä on joustava, avoin ja moniammatillinen – huipputiimi siis. Henkilöstön on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioiden. Henkilöstön hyvinvointia tuetaan mm. työnohjauksella.

“Asukaskokouksessa asiakkaat yhdessä suunnittelevat asukasretket, juhlat ja monet muut yhteiset toiminnalliset hetket”.
Palveluyksikkö
  • 14 asuntoa
  • toimiva läheisyhteistyö
  • ympärivuorokautinen,  aktiivinen tuki
  • osaava, ammattitaitoinen henkilöstö
  • oman näköinen elämä omassa kodissa
 Martinkaaren blogi
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    No feed items found.

Yhteystiedot
Tukena Martinkaari
TUKENA MARTINKAARI
Niittymäentie 4, 05810 Hyvinkää
040 679 1231