Skip to content

Tukena Metsälinna

Masku, Varsinais-Suomi
Keskuskaari 9, 21250 Masku
040 167 8401
Tukena Metsälinna – iloeloa, naurua, hyvää tuulta ja pullantuoksua.

Metsälinnassa kukin asukas elää omannäköistä elämäänsä osaavien ja ammattitaitoisten ohjaajien tukemana.

Palvelut
Tukena Metsälinnassa eletään suurella tunteella. Meillä nauru raikuu, ilo tarttuu ja yhdessä koetaan elämän eteen tuomat riemut. Toki elämä näyttää meille joskus harvakseltaan myös ikävät kasvonsa, mutta niistäkin tilanteista selviämme yhdessä keskustelemalla ja ratkaisuja miettimällä. Me metsälinnalaiset voimme ylpeydellä kertoa kaikille, että me olemme ME, metsälinnalaiset.

Tukena Metsälinna sijaitsee Maskun keskustassa, monipuolisten palvelujen äärellä. Olemme tuttu näky kylän raitilla, olemmehan usein liikkeellä jalan tai pyörällä. Lenkkeilyn lisäksi vietämme aikaamme pelaillen, askarrellen, kokaten sekä leipoen (ja etenkin leipomuksia syöden) ja tietysti kotitöitä tehden. Joskus toki on kiva heittäytyä sohvalle, olla vaan ja katsella vaikka telkkaria. Saunomisesta pidämme kovin ja sauna lämpiääkin monta kertaa viikossa. Harrastamme monipuolisesti – yksi käy uimassa, toinen golfaamassa, kolmas kokkikerhossa ja lähes kaikki karaokessa. 

Täällä Metsälinnassa elämme jokainen omannäköistä elämää – saa olla aktiivinen yhteisön jäsen tai seurailla sivusta ja vetäytyä halutessaan oman kodin rauhaan. Tukea ja apua saa juuri siihen, mihin sitä tarvitsee.

Tilat
Tukena Metsälinnassa kolme kotiryhmää: Kissankulman talo alakerrassa sekä Luumupuu ja Puolukka yläkerrassa. Kotiryhmien asunnot ovat kukin asukkaansa näköisiä, omia koteja. Kissankulman talon asukkailla on asunnossaan oma keittiö, yläkerran asunnoissa on minikeittiö. Lisäksi jokaisessa kotiryhmässä on yhteinen olohuone-keittiö. Sauna- ja pesulatilat ovat kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä. Pihallamme kasvaa hedelmäpuita ja marjapensaita, itse rakentamissamme viljelylaatikoissa perunaa, mansikoita, raparperia ja kukkia. KVPS-kodit Metsälinna.

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu kahdeksasta ohjaajasta, vastaavasta ohjaajasta ja johtajasta. Joukossamme on kaikenikäisiä työntekijöitä – vastavalmistuneita ja jo pidempään alalla työskennelleitä osaajia.

Kullakin on omat vahvuutensa, osaamisalueensa ja mielenkiinnon kohteensa. Tämä tekee meistä vahvan, osaavan tiimin. Henkilöstöllämme on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä, sen sisältöihin ja aikatauluihin asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioiden.

“Meillä nauru raikuu, ilo tarttuu ja yhdessä koetaan elämän eteen tuomat riemut.”
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2011
  • sijainti Maskun keskustassa
  • kolme 5 asunnon kotiryhmää
  • 5 asunnossa keittiö, muissa minikeittiö
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot
Tukena Metsälinna
TUKENA METSÄLINNA
Keskuskaari 9, 21250 Masku
040 167 8401