Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Moikoinen

Turku, Varsinais-Suomi

Moikoistenkatu 19, 20900 Turku
040 151 3889

Tukena Moikoinen tarjoaa kehitysvammaisten ympärivuorokautista autettua asumista, itsenäisempää tuettua asumista sekä lyhytaikaishoitoa.

Palvelut
Moikoisissa omaleimaista on asiakkaiden välinen ystävyys, monella on pitkä historia yhdessä ja ihmissuhteet ovat pitkiä. Kuitenkin uudet naapurit ja tilapäishoidon asiakkaat otetaan innolla vastaan ja osaksi yhteisöä. Moikoisissa on kivoja kavereita ja mahdollisuus omaan rauhaan, jos sitä toivoo eloltaan. 

Asiakkaan toiveet ja ajatukset otetaan vahvasti huomioon, täällä jokainen elää sellaista elämää, joka itselle on ominaisinta. Moni asiakas käy työssä, joten arki rakentuu sen mukaan. Lisäksi harrastustoiminta on vilkasta ja meiltä käydään muun muassa musiikki- ja urheilukerhossa, tanssitunneilla, kirjoittaja- ja taidepiirissä. Asiakkaat ovat aktiivisia ja aina löytyy seuraa esimerkiksi laivareissulle. Tärkeintä on kuitenkin, että elämässä on toimiva ja turvallinen arki sekä luottamus siihen, että elämä kantaa. Elämä on parhaimmillaan silloin, kun se koostuu pienistä mukavista hetkistä, sen päälle sitten ripaus menoa ja meininkiä tai nojatuolimatka Italiaan, niin ollaan hyvän elämän ytimessä. 

Lyhytaikaishoitopaikkaa voi kysyä sosiaalityöntekijältä. 

Tilat
Tukena Moikoinen sijaitsee Turussa, suositulla Hirvensalon saarella, kaupungin keskustaan on matkaa noin 5 kilometriä. Meri on lähellä, uimaranta on kävelymatkan päässä ja upeat ulkoilureitit alkavat heti ovelta. Tukena Moikoinen on kauniilla paikalla, mäen päällä, pientaloalueen lomassa. Piha-alue on hoidettu ja kaunis, joskus on olo, kuin olisi eksynyt satukirjaan. Meillä on suihkulähde, marjapensaita ja istutuksia. Moikoisissa on rauhallista elää ja työskennellä, kuitenkin kulkuyhteydet Turun keskustaan on hyvät, busseja kulkee monta kertaa tunnissa ja keskustaan pääsee nopeasti.

Tukena Moikoisissa asumispalvelut päärakennuksesta, jossa on 7 asuntoa autettua asumista varten. Asunnot ovat yksiöitä, joissa on pieni keittiö ja kylpyhuone. Päärakennuksessa on myös kaksi huonetta ja wc:t tilapäisasumista varten, tilapäisasunnon oleskelutila ja keittiö on yhteinen toisen tilapäisasiakkaan kanssa. Päärakennuksessa on yhteisiä tiloja keittiö/ oleskelutila, jossa syödään, katsotaan tv:tä, pelaillaan ja vietetään yhdessä aikaa.  Saunatila ovat kaikille yhteinen ja suomalaiseen tapaan, saunominen onkin yksi viikon kohokohdista. Alakerrassa on lisäksi iso harrastetila, jossa voi laulaa karaokea ja pitää vaikka tanssiaiset.

Pihapiirissä on kaksi rivitaloa, joissa on 6 paikkaa tuettua asumista varten. Rivitaloasunnot ovat pieniä kaksioita, asiakas saa toivomaansa ohjausta ja tukea elämäänsä. Rivitaloissa asuu myös vuokralaisia, jotka eivät ole palvelun piirissä. KVPS-kodit Moikoinen.

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu ohjaajista, vastaavasta ohjaajasta sekä johtajasta, yhteensä henkilökuntaa on 8,5. Työntekijöillä on vuosien, jopa vuosikymmenien kokemus vammaisalalta. Teemme työtämme vahvalla ammattitaidolla, omalla persoonalla ja herkällä sydämellä. Asiakkaiden toiveet ja tarpeet muokkaavat työstämme vaihtelevan ja mielenkiintoisen. Kahta samanlaista päivää ei ole ja se on työmme suola.

Kaverit, kiva ympäristö, rauhallinen paikka, mukavat ohjaajat, hyvät kulkuyhteydet kaupungille, karaoke, lähikauppa, leipominen, oma koti.
Palveluyksikkö
  • 15 asuntoa

  • keskeinen sijainti

  • omat, tilavat asunnot

  • 5 asunnossa keittiö, muissa minikeittiö

 Moikoinen Facebookissa

Tukena Moikoinen
Tukena Moikoinen3 kuukautta sitten
Vauva! Ai että kuinka ihanaa, kun pieni ihanuus kävi kylässä ❤️ Kiva oli nähdä myös äiti-Sara.
Tukena Moikoinen
Tukena Moikoinen4 kuukautta sitten
Hei Tukena Kotaniitty . Olemme vastaanottaneet lähetyksenne ja olemme tyytyväisiä.

Ihan parasta, kun on mahdollista sisäiseen siirtoon niin halutessaan. Heti aluksi tulikoe: ikealaisen työtuolin kokoaminen. Hyvin sujui, täydet pisteet.

Tervetuloa Anne ❤️

#tukenamoikoinenkiittää
Tukena Moikoinen
Tukena Moikoinen6 kuukautta sitten
Taiteilijamme Karin keramiikkatyöt haettu koko kansan ihasteltavaksi.
On kyllä hienoja. Hyvä Kari!
Tukena Moikoinen
Tukena Moikoinen6 kuukautta sitten
Moikoisissa otetaan KVPS-konsernin vuosipäivät ja ennakkotehtävät hyvin vakavasti. #sosionominperuspäivä

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot

Tukena Moikoinen

Minna Heikkilä

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 144 0292

Tukena Moikoinen

Moikoisen ohjaajat

Puh. 040 151 3889

Tukena Moikoinen
TUKENA MOIKOINEN
Moikoistenkatu 19, 20900 Turku
040 151 3889