Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Neliapila

Raisio, Varsinais-Suomi
Hietatie 1, 21220 Raisio
040 630 9879

Tukena Neliapila – onnellisempaa arkea. Neliapilassa saat kokonaisvaltaisen ohjauksen, avun ja tuen siten, että omannäköinen, sujuva arki mahdollistuu. 

Palvelut
Tukena Neliapila on aloittanut toimintansa 1995. Talosta löytyy siis neljännesvuosisadan verran yhteisiä muistoja, kokemuksia ja historiaa. Meillä asuu edelleen niitä asukkaita, jotka muuttivat taloon sen valmistuessa ja työskentelee muutamia ohjaajia, jotka ovat olleet toimintaa käynnistämässä. 

Arkipäiviin kuuluu talon yhteinen päivätoiminta, jossa muun muassa musisoidaan, pelaillaan ja askarrellaan. Musiikin voi sanoa olevan talon yhteinen ilon lähde ja laulu raikaakin useita kertoja viikossa erilaisin kokoonpanoin. Tasaisen arjen ohella osaamme myös juhlia, aina kun siihen aihetta löytyy. 

Vakituisen asumisen lisäksi voit käydä meillä tilapäishoidossa tai päivätoiminnassa. Ohjaajamme käyvät myös auttamassa itsenäisesti asuvia asiakkaita arjen toiminnoissa. Asukkaan yksilöllisyyttä ja yksityisyyttä kunnioitetaan, mutta apua, tukea ja seuraa on aina tarjolla. Jokaista tuetaan tekemään ja toteuttaman omaa elämäänsä koskevia valintoja sekä osallistumaan lähiyhteisöön ja yhteiskunnalliseen toimintaan. 

Maistuvat lounaat ja päivälliset valmistuvat Neliapilan omassa keittiössä. Ruokapalveluohjaajamme on innokas leipoja ja usein aamulla saakin herätä tuoreen sämpylä tuoksuun. Keittiö toteuttaa myös suosittuja toiveruokapäiviä. Tällöin tarjolla voi olla pitsaa, läskisoosia tai jotain aivan muuta – mitä vain toivot!

Tilat
Tukena Neliapila sijaitsee Raision Petäsmäessä hyvien julkisten kulkuyhteyksien ja ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Terveydenhuollon palvelut ja lähikauppa ovat kävelymatkan päässä. Raision keskustan palveluihin on matkaa 3 km, sekin matka taittuu reippaimmilta kävellen. 

Neliapilan tilat jakaantuvat neljään viiden hengen kotiryhmään; Tupaan, Kammariin, Kotaan ja Pirttiin sekä kahteen kaksioon, jotka on tarkoitettu kahdelle asukkaalle. Tilapäisasumista varten on yksi huone. Jokaisessa kotiryhmässä on yhteinen keittiöoleskelutila ja viihtyisä pihapatio yhdessäoloa varten. Oman kodin yhteydessä on yhdistetty wc-kylpyhuone. 

Koko yksikön yhteisiä tiloja ovat avarat ja muunneltavat oleskelu- ja päivätoimintatilat, ruokasali ja sauna.  Kaikki tilat sijoittuvat yhteen tasoon ja mahdollistavat esteettömän liikkumisen ja osallistumisen myös apuvälineitä käyttäville. Avara ja vehreä pihapiiri tarjoaa mahdollisuuksia yhteiseen ajanviettoon ja puutarhanhoitoon. KVPS-kodit Neliapila.

Henkilöstö
Henkilöstöömme kuuluu 17 ohjaajaa, vastaava ohjaaja, päivätoiminnan vastaava ohjaaja ja johtaja. Työkokemuksemme vaihtelee vastavalmistuneista innokkaista nuorista jo pitkään alalla työskennelleisiin konkareihin. Koulutukseltamme olemme kaikki sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Tarvittaessa käytämme määräaikaisia sijaisia, joista osa voi olla sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Lisäksi asukkaillamme on vapaa-ajan avustajia, joiden avulla yksilölliset vapaa-ajantoiminnot mahdollistuvat.

“Neliapilassa eletään leppoisaa, yhteisöllistä arkea, johon kuuluvat tiiviisti myös asukkaiden läheiset”.
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 1995

  • sijaitsee Raision Petäsmäessä

  • neljä kotiryhmää

  • 25 asiakaspaikkaa

 Neliapila Facebookissa

Tukena Neliapila
Tukena Neliapila2 viikkoa sitten
Näyttää siltä, että vihdoin alkaisi tulla talviset säät myös tänne Raision suunnalle ❄️

Mukavaa viikonloppua kaikille - nautitaan pakkaspäivistä 😊

#kvpstukenaoy
#tukenaneliapila
#mukanahyvässäelämässä
Tukena Neliapila
Tukena Neliapila3 viikkoa sitten
Tule tekemään merkityksellistä työtä kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevien asiakkaidemme kanssa! Etsimme nyt ohjaajaa (lähihoitaja) vakituiseen työsuhteeseen Tukena Neliapilaan Raisioon.

Tukena Neliapila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Petäsmäen kaupunginosassa. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua 22:lle erityistä tukea tarvitsevalle aikuiselle. Lisäksi toteutamme päivätoimintaa, tilapäishoitoa ja tukiasumisen palveluita.

Neliapilassa on avoin ja sosiaalinen työyhteisö ja teemme työtä ammattitaidolla, huumoria unohtamatta. Tärkeimpänä tehtävänä meillä on asiakkaidemme hyvä elämä - otamme kaikessa tekemisessä huomioon asukkaidemme toiveet ja tarpeet. Meillä työ on monipuolista, merkityksellistä ja palkitsevaa. Somekanavistamme pääset kurkkaamaan lisää, miltä meidän arkemme oikein näyttää ja miten sinä viihtyisit meillä! Facebook: Tukena Neliapila / Instagram: tukenaneliapila.

Haethan siis pian mukaan ainutlaatuiseen yhteisöömme tukemaan asukkaidemme hyvää elämää! Tässä kohtaa ei vielä tarvitse osata kaikkea, olet sitten sotealan opiskelija tai jo valmistunut. Tärkeintä on aito halusi auttaa, tukea ja ohjata asiakkaidemme yksilöllisen ja monipuolisen elämän toteutumisessa niin arjen kaikissa päivittäisissä toiminnoissa kuin vapaa-ajan puuhissakin. Toimit työssäsi yhteisten arvojemme mukaisesti eli ihmistä kunnioittaen, luotettavasti, edelläkävien ja vastuullisesti. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme erilaisia koulutusmahdollisuuksia jatkuvan ammatillisen osaamisen kasvusi tueksi.

Olemme joustava työnantaja ja tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Työntekijämme kokevat, että meillä voi tehdä työnsä hyvin ja arvojemme mukaisesti. Kirsikkana kakun päällä saat sitoutuneita, vahvaa työn merkityksellisyyttä ja palkitsevuutta kokevia työkavereita. Toivotamme tervetulleeksi uuden työkaverin, joka haluaa tulla osaksi yksikkömme rentoa, huumorilla sävytettyä tekemisen meininkiä.
Mikäli kiinnostus heräsi, niin ota ihmeessä yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Marja-Riitta p. 040 632 8654 (arkisin klo 9-16) ja s-postitse: marja-riitta.kivioja@tukena.fi.


Työpaikan tiedot
Yhteystiedot: Palveluyksikön johtaja Marja-Riitta Kivioja, p. 040 632 8654 (arkisin 9-16) ja e-mail: marja-riitta.kivioja@tukena.fi
Työpaikan osoite: Hietatie 1, 21220 Raisio
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 0-1 vuotta
Työ alkaa: 1.12.2023 tai sopimuksen mukaan
Työaika: Jaksotyö (3-vuorotyö)
Työn kesto: Yli 12 kk
Haku päättyy: 29.11.2023

✍ Hakulomake: https://kvps-tukena.jobilla.com/b7r6o-ohjaaja?locale=fi

#avoimettyöpaikat #lähihoitaja #soteala #vammaistyö #hoivatyö #tukenarekry #mukanahyvässäelämässä #HyväElämäKumppanit
Tukena Neliapila
Tukena Neliapila1 kuukausi sitten
Raisio
Halloween teemalla mentiin tänään päivätoiminnassa. Yksikkömme monitoimitila muuttui omituisten otusten luolaksi, jossa myös karaoke raikui ja tanssijalka kiersi rinkiä
👻🍀👻

#tukenaneliapila
#mukanahyvässäelämässä
#kvpstukenaoy
Tukena Neliapila
Tukena Neliapila2 kuukautta sitten
Tällä viikolla kokoonnuttiin pitkästä aikaa läheisten iltaan. Illassa käytiin läpi läheistyytyväisyyskyselyn tuloksia, keskusteltiin ajankohtaisista asioista ja kuultiin läheisten toiveita tulevaan.

Kiitos osallistujille aktiivisesta keskustelusta 🍀

#kvpstukenaoy
#tukenaneliapila
#mukanahyvässäelämässä

 Neliapila Instagramissa

Feed Them Social: Instagram Feed not loaded, please add your Access Token from the Gear Icon Tab.

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

Yhteystiedot

Tukena Neliapila

Marja-Riitta Kivioja

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 632 8654

Tukena Neliapila

Neliapilan ohjaajat

Puh. 040 630 9879

Tukena Neliapila
TUKENA NELIAPILA
Hietatie 1, 21220 Raisio
040 630 9879