Skip to content

Tukena Päivänsäde

Jyväskylä, Keski-Suomi
Palstatie 8, 40520 Jyväskylä
0400 192 994 / 040 635 7736
Päivänsäteessä teemme yhdessä arjesta mukavaa! Täällä jokainen saa elää itsensä näköistä elämää!

Palvelut
Päivänsäteessä asukkaiden arjen tukeminen on tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Suunnittelemme arkea asukkaiden kanssa henkilökohtaisia tavoitteita kunnioittaen, joten asukkaan päivään voi kuulua ulkoilua, asiointia, harrastuksia tai kotona oloa hänen mieltymystensä mukaisesti. Päivänsäteen sijainti lähellä luontoa ja palveluita antaa itsenäiselle elämälle virikkeellisen ympäristön.

Haluamme ylläpitää asukkaidemme hyvää arkea läpi heidän elämänsä, joten työskentelemme voimavaralähtöisesti ohjaten. Yhdessä tekemisen, kannustamisen sekä itsenäisemmän elämän harjoittelun lisäksi muistamme myös rentoutua asukkaidemme kanssa ja olla tilanteissa aidosti läsnä, täysin sydämin.

Palveluihimme kuuluu myös tilapäisasuminen. Tilapäisjakson aikana asukkaamme voivat harjoitella turvallisessa ympäristössä itsenäiseen elämään liittyviä asioita. Henkilökuntamme on taitava auttamaan näissä asioissa, joten tervetuloa Tukena Päivänsäteeseen.

Tilat
Päivänsäde tarjoaa kodin 31:lle henkilölle kahdessa eri kiinteistössä. Kerrostalossa on 23 asuntoa vakituiseen asumiseen ja yksi asunto tilapäisasumiseen. Uudisrakennuksessa, joka valmistui syksyllä 2019, on kahdeksan asuntoa.

Kerrostalon alimassa kerroksessa on yhteiset tilat, joissa voidaan viettää aikaa porukalla. Siellä on myös keittiö, jossa valmistamme maukasta kotiruokaa. Kahdessa ylimmässä kerroksessa ovat asuintilat sekä kuntosalinurkkaus. Uudisrakennus toimii yhdessä kerroksessa ja näitä asuntoja yhdistää moderni, valoisa ja avara yhteistila. Jokaisessa Päivänsäteen asunnossa on minikeittiö sekä omat wc- ja pesutilat. Uudisrakennuksen toisessa siivessä on lasten asumispalveluita.

Pihapiirimme on suojaisa, turvallinen ja viihtyisä. Siellä pääsee kesäisin maistelemaan marjoja, istuskelemaan isommallakin porukalla sekä pelailemaan ulkopelejä läpi vuoden. Kiinteistöjen välinen yhteistyö sujuu luontevasti, joten myös asukkaiden tuttavapiiri on laajentunut. KVPS-kodit Päivänsäde.

Henkilöstö
Moniammatillinen henkilöstömme koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista. Huomioimme arjessa kaikkien osaamisen, joten työntekijämme pääsevät käyttämään omia vahvuuksiaan, hyödyntämään mielenkiinnon kohteitaan sekä oppimaan uusia asioita kollegoilta. Henkilöstö täydentää osaamistaan ajankohtaisilla koulutuksilla, joten näin osaamisemme tieto ja taito kasvaa.

“Teemme täällä asiat hyvällä yhteishengellä kaikkien toiveita kuunnellen ja me-henkeä ylläpitäen. “
Palveluyksikkö
  • 24 + 8 asuntoa
  • sijaitsee Jyväskylän Kuokkalassa
  • asunnoissa minikeittiöt
  • esteetön
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

Yhteystiedot
Tukena Päivänsäde
TUKENA PÄIVÄNSÄDE
Palstatie 8, 40520 Jyväskylä
0400 192 994 / 040 635 7736