Siirry sisältöön

Lyhytaikaishoito palveluyksiköissä

Tukena Oy järjestää palveluyksiköissään lyhytaikaishoidon, ryhmätilapäishoidon ja tilapäisasumisen palveluita kotona asuville kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille.

Lyhytaikaishoitoon ja tilapäisasumiseen voi tulla vanhempien loman tai omaishoitajan vapaan ajaksi. Hoitojakson pituus voi vaihdella muutamasta tunnista useaan viikkoon.

Tavoitteenamme on ammattitaitoisen henkilöstön avulla tukea asiakkaan itsenäistymistä sekä auttaa perheitä jaksamaan järjestämällä mahdollisuus vanhempien tai omaishoitajien lomaan.

 

Palveluyksiköidemme lyhytaikaishoitopalvelut

  • Lyhytaikaishoito
  • Tilapäisasuminen palveluyksikössä
  • Päivähoito ja osapäivähoito
  • Ryhmätilapäishoito ja ryhmälomitus
  • Kotiin vietävä lyhytaikaishoito

Palvelut perustuvat yksilölliseen maksusitoumukseen tai ostopalvelusopimukseen. Asiakas maksaa tilapäisasumisjaksoltaan ateriamaksun ja mahdollisen muun asiakkaan kotikunnan määrittämän palvelumaksun. Yksilölliset hinnat määritetään kotikunnan kanssa tuen tarpeen ja sovitun palvelun mukaan.

hopeanuoli-01

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä palveluyksikön johtajaan tai oman alueesi palvelupäällikköön. Kerromme mielellämme lisää lyhytaikaishoidon palveluistamme. Annamme myös ohjeita siihen, miten palveluidemme piiriin voi hakeutua.