Siirry sisältöön

Tukena Aarlanmarkki

Lapua, Etelä-Pohjanmaa
Kauppakatu 17, 62100 Lapua

Tukena Aarlanmarkki sijaitsee Lapuan keskustassa sijaitsevan kerrostalon 2.-3. kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan 40-45 m². Kaikissa asunnoissa on oma keittiö ja iso parveke, josta on näkymät joko kauniiseen jokimaisemaan tai keskustaan. Rakennuksessa on hissi. Jokainen asukas saa sisustaa kotinsa haluamallaan tavalla.

Talon alakerrassa sijaitsevat kaikille yhteiset tilat; olohuone, keittiö, 2 wc:tä, sauna ja kodinhoitohuone sekä ohjaajien toimistotilat. 

Aarlanmarkissa jokainen asukas saa elää omannäköistään elämää. Toimintaan voi halutessaan osallistua muiden kanssa tai vain seurailla taaempaa. Ammattitaitoiset ohjaajat auttavat arjessa asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Aarlanmarkissa työskentelee ohjaajia, vastaava ohjaaja sekä johtaja. 

”Me olemme hyvä tiimi!” 

 

Omavalvontasuunnitelma

Kaksi ihmistä keinussa Kaksi naista katselee kuvia

Tutustu Aarlanmarkkiin

  • 15 asuntoa
  • Sijaitsee Lapuan keskustassa
  • Asumispalvelut

Tukena Aarlanmarkki

Lapua, Etelä-Pohjanmaa
Vapaana yksi vuokra-asunto talon 2. kerroksessa. Asunnon koko on 40 m2. Asunnossa on eteinen, wc/kylpyhuone, keittiö, olohuone, makuuhuone sekä tilava parveke kauniilla jokirantamaisemalla. Asuntoon kuuluu myös lämmin häkkivarasto, joka sijaitsee talon 1. kerroksessa.

Töihin Tukenalle?

Kaksi henkilöä katsoo kortteja

Tutustu Tukenaan työnantajana

Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja sekä muita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia monipuolisiin tehtäviin palveluyksiköihimme ympäri Suomea. Tule sinäkin kanssamme edistämään hyvää elämää!

Tutustu Tukenaan

Ota yhteyttä

Paula Hakola

palveluyksikön johtaja
Tukena Aarlanmarkki

Aarlanmarkin ohjaajat

Tukena Aarlanmarkki- Kauppakatu 17, 62100 Lapua