Siirry sisältöön

Tukena Moikoinen

Turku, Varsinais-Suomi
Moikoistenkatu 19, 20900 Turku

Tukena Moikoinen sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Hirvensalon saarella Turussa. Kaupungin keskustaan on matkaa noin 5 kilometriä. Meri on lähellä, uimaranta on kävelymatkan päässä ja upeat ulkoilureitit alkavat heti ovelta. Bussit Turun keskustaan kulkevat monta kertaa tunnissa. 

Päärakennuksessa on yhdeksän asuntoa ja kahdessa erillisessä rivitalossa samassa pihapiirissä 13 asuntoa, joista seitsemän on varattu asumisessaan tukea tarvitseville asukkaille. Asunnot ovat yksiöitä, joissa on keittiö ja kylpyhuone. Tukena Moikoisissa on myös kaksi huonetta tilapäisasumista varten.

Pihapiirissä on kaksi rivitaloa, joissa on kuusi paikkaa tuettua asumista varten. Rivitaloasunnot ovat pieniä kaksioita, joihin asiakas saa toivomaansa ohjausta ja tukea. 

Asukkaiden yhdessäoloa varten päärakennuksessa on avara ja viihtyisä oleskelutila keittiöineen. Alakerrassa on lisäksi iso harrastetila, jossa voi laulaa karaokea ja pitää vaikka tanssiaiset. Sauna-, pesuhuone- ja pyykkitilat ovat kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä.

“Kaverit, kiva ympäristö, rauhallinen paikka, mukavat ohjaajat, hyvät kulkuyhteydet kaupungille, karaoke, lähikauppa, leipominen, oma koti.“ 

 

Omavalvontasuunnitelma

Puita Moikoisen pihalla Asunnon sisäänkäynti

Tutustu Moikoiseen

  • 15 asuntoa
  • Sijaitsee Tusussa, Hirvesalon saarella
  • Rakennettu 1991
  • Tukena Moikoisen kiinteistöt omistaa Tukena-säätiö
  • Asumispalvelut

Töihin Tukenalle?

Kaksi henkilöä katsoo kortteja

Tutustu Tukenaan työnantajana

Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja sekä muita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia monipuolisiin tehtäviin palveluyksiköihimme ympäri Suomea. Tule sinäkin kanssamme edistämään hyvää elämää!

Tutustu Tukenaan

Ota yhteyttä

Minna Heikkilä

palveluyksikön johtaja
Tukena Moikoinen

Moikoisen ohjaajat

Hanna-Kaisa Holopainen

Tukena Moikoinen- Moikoistenkatu 19, 20900 Turku