Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Pappilanpuisto

Tampere, Pirkanmaa

Kourutaltankatu 2 c 73, 33560 Tampere
040 674 4666

Tukena Pappilanpuisto – oman väen kesken PP-talo. Asukkaiden näköistä elämää jossa huumori on vuodesta toiseen yksi kantavista voimavaroista. 

Pappilanpuistossa kukin asukas saa elää omannäköistä elämäänsä osaavien ja ammattitaitoisten ohjaajien tukemana.

Palvelut
Tukena Pappilanpuistossa on tiivis ja hyvin yhteen hioutunut porukka. Yhdessä olemme kokeneet monenlaisia kommelluksia, iloja ja suruja. Me olemme yhteisö, jossa jokainen huolehtii toinen toisesta. Välittämisen ilmapiiri on hyvin vahva. Meillä nauru raikuu herkästi ja huumori tuokin päiviin mukavaa piristystä.

Tukena Pappilanpuisto sijaitsee Tampereella Takahuhdin kaupunginosassa, monipuolisten palvelujen lähellä. Olemme tuttu näky alueella ja mukana monissa tapahtumissa. Liikumme paljon jalan tai julkisia hyödyntäen, ei taksilla kulkeminenkaan vierasta ole. Arki meillä sujuu arkisesti: asukkaat käyvät työ- ja päivätoiminnoissa, viikonloput ja loma-ajat otetaankin sitten leppoisammin.

Kotona tehdään tietysti kotitöitä, kuinkas muutenkaan: siivousta, pyykinpesua, ruuanlaittoa ja leivontaa. Asukkaiden mielenkiinnon mukaan keksimme aina monenlaista muutakin touhua, johon voi käydä tutustumassa tarkemmin meidän omasta blogista. Kukapa sitä kuitenkaan aina jaksaisi touhuta ja olohuoneen sohva onkin mainio paikka vaan olla möllötellä. Saunominen on suosittua ja sauna meillä lämpeneekin harava se päivä. Milloin on poppisauna ja milloin hevi sauna, tärkeintä on, jotta musa raikaa löylynheiton yhteydessä. Asukkaiden mieltymysten mukaan ihan perinteinen saunakin on hyvä ja löylyistä pääsee nauttimaan hiljaisuudesta nauttien.

Tukena Pappialanpuiston asukkaat harrastavat monipuolisesti – on uimista, keilailua, kokkikerhoa, bänditreenejä, tyylilyyli- ja ukkometsokerhoa ja ties mitä.

Tukena Pappilanpuistossa elämme jokainen omannäköistä elämää – touhuista ja tohinoista huolimatta jokaisella on oikeus olla myös ihan rauhassakin, tekemättä mitään ja toimia lähinnä sivusta seuraajina. Me olemme kaikki erilaisia ja tarkoitus onkin löytää jokaiselle asukkaallemme omannäköinen, itseä miellyttävä tapa elää. Tukea ja apua saa juuri siihen, mihin sitä tarvitsee.

Tilat
Tukena Pappilanpuisto sijaitsee kerrostalon toisessa kerroksessa. Asukkailla on omat asunnot, jotka ovat kukin asukkaansa näköisiä, omia koteja. Asukkaiden asunnossa on oma wc-suihkutila ja keittiö. Yksikön yhteistä tilaa on olohuone-keittiö, sauna- ja pesulatilat, kodinhoitohuonetila sekä kaksi tilavaa parveketta. Ihan yksikön vierestä alkaa mukava ulkoilu alue ja uimarantakin on kivenheiton päässä.

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu kymmenestä ohjaajasta, vastaavasta ohjaajasta, sairaanhoitajasta ja johtajasta. Joukossamme on kaikenikäisiä työntekijöitä – vastavalmistuneita ja jo pidempään alalla työskennelleitä osaajia. Erilaisuus on voimavara tässäkin asiassa.

Kullakin on omat vahvuutensa, osaamisalueensa ja mielenkiinnon kohteensa. Tämä tekee meistä vahvan, osaavan tiimin. Henkilöstöllämme on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä, sen sisältöihin ja aikatauluihin asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioiden.

“Tavoite on vanheta yhdessä, kokea yhdessä ilot ja surut sekä kaikki elämän murut”.
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2012

  • sijainti Takahuhdin kaupunginosa

  • kerrostalon toisessa kerroksessa

  • 15 asiakaspaikkaa

  • kaikilla oma asunto wc- ja suihkutila sekä keittiö

 Pappilanpuisto Facebookissa

Tukena Pappilanpuisto
Tukena Pappilanpuisto3 kuukautta sitten
Haemme vastaavaa ohjaajaa (AMK) kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevien asiakkaidemme pariin Tukena Pappilanpuistoon Tampereelle.

Vastaava ohjaaja työskentelee työnjohtoroolissa huolehtimalla asiakastyön organisoimisesta ja sujuvuudesta. Lisäksi vastaava ohjaaja toimii yksikönjohtajan varahenkilönä ja osallistuu päivittäiseen asiakastyöhön asukkaidemme hyvän elämän kokonaisvaltaisena tukijana. Yövuoroja ei vastaavan ohjaajan listaan ole suunniteltu. Asiakastyössä tuetaan, ohjataan ja autetaan asukkaidemme yksilöllisen ja monipuolisen arjen toteutumista kaikissa arjen päivittäisissä toiminnoissa, mm. kodinhoitoon, asiointiin ja vapaa-ajan toimintoihin liittyen. Toimintatapojen organisoiminen ja kehittäminen yhteistyössä johtajan ja henkilöstön kanssa kuuluvat myös vastaavan ohjaajan erityisiin vastuualueisiin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Sovit meille Pappilanpuistoon, mikäli haluat toimia eri-ikäisten asiakkaidemme kasvun, kehityksen ja toimintakyvyn tukijana, sovit asiakaspalvelutyöhön sekä omaat tehtävään soveltuvan sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinnon tai aiemman opistotasoisen tutkinnon. Emme pahastuisi ollenkaan, jos sinulla olisi sopivasti huumorintajua ja kykyä heittäytyä hetkeen. Omaat myös tartuntatautilain mukaisen rokotesuojan.

Facebookista pääset kurkkaamaan, miltä arkemme oikein näyttää ja miten sinä voisit viihtyä ainutlaatuisessa yhteisössämme. Katso videolta, miksi sinun kannattaa tulla mukaan Tukenan joukkoomme hyvän elämän mahdollistajaksi (kesto 1,4 min): https://www.youtube.com/watch?v=T7_fA8jHgNU

Haethan osaksi tiimiämme, mikäli haluat toimia työssäsi arvojemme mukaisesti ihmisiä kunnioittaen, luotettavasti, edelläkävien ja vastuullisesti. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme erilaisia koulutusmahdollisuuksia jatkuvan ammatillisen osaamisen kasvusi tueksi.

Olemme omaisjärjestötaustainen työnantaja ja tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Työntekijämme kokevat, että meillä voi tehdä työnsä hyvin ja arvojemme mukaisesti. Kirsikkana kakun päällä saat sitoutuneen ja vahvaa työn merkityksellisyyttä kokevan työyhteisön, missä arjen tekeminen on sävytetty aimoannoksella huumoria.
Haethan tehtävään viimeistään 22.12.2023 mennessä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme vastaavan ohjaajan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Johanna Korhonen, johanna.korhonen@tukena.fi ja puhelimitse 040 674 0456.


Työpaikan tiedot
Yhteystiedot: Johanna Korhonen, johanna.korhonen@tukena.fi , p. 040 674 0456 (arkisin klo 8-16)
Työpaikan osoite: Kourutaltankatu 2 C 73, 33560 Tampere
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TE, palkka G24 + tehtäväkohtainen lisä 150€
Työkokemus: 0- 1 vuotta
Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan
Työaika: Jaksotyö (3-vuorotyö)
Työn kesto: Yli 12 kk
Haku päättyy: 22.12.2023 tai heti sopivan työntekijän löydyttyä

✍ Hakulomake: https://kvps-tukena.jobilla.com/b8j70-vastaava-ohjaaja-tukenapappilanpuisto?locale=fi

#avoimettyöpaikat #soteala #vammaistyö #hoivatyö #tukenarekry #mukanahyvässäelämässä #HyväElämäKumppanit
Tukena Pappilanpuisto
Tukena Pappilanpuisto3 kuukautta sitten
Pyörähdettiin ihastelemassa joulutunnelmaa Tallipihalla 🎅🏼🎄😍
Tukena Pappilanpuisto
Tukena Pappilanpuisto5 kuukautta sitten
TULE MEILLE HYVÄN ELÄMÄN MAHDOLLISTAJAKSI!

Haemme vastaavaa ohjaajaa (AMK) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tukena Pappilanpuistoon Tampereelle.

Vastaavana ohjaajana toimit työnjohtoroolissa ja osallistut asiakastyöhön. Yötöitä ei vastaava ohjaaja ole meillä pääsääntöisesti tehnyt. Tuet, ohjaat ja autat asiakkaita arjessa kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, kodinhoidossa, asioinnissa, sosiaalisissa suhteissa ja vapaa-ajantoiminnoissa. Teet yhteistyötä asiakkaiden, läheisten ja verkostojen kanssa. Vastaat työkäytäntöjen ja työnjaon suunnittelusta ja niiden kehittämisestä yhteistyössä johtajan ja henkilöstön kanssa. Osallistut tarvittaessa erilaisiin kehittämisprojekteihin ja Tukenan osaajaverkostoihin. Toimit yksikön johtajan varahenkilönä.

Tukena Pappilanpuisto tarjoaa 15 kehitysvammaiselle aikuiselle ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Pappilanpuistossa teemme työtä suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Joukkomme on hyvin motivoitunutta ja meillä työ on monipuolista, merkityksellistä ja palkitsevaa. Tärkein tavoitteemme on asiakkaidemme hyvä ja yksilöllinen elämä, jossa tarpeet ja toiveet huomioidaan. Olisitko sinä uusi huipputyyppi joukkoomme mahdollistamaan hyvää elämää? 12 työkaveria odottaa täällä sinua!

Käy tsekkaamassa fiiliksiä arjestamme: Facebook: Tukena Pappilanpuisto

🔹 Mitä tarjoamme sinulle?
- Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
- Liikunta- ja kulttuurietu ePassi
- Nopea palkitseminen
- Pitkästä työurasta palkitseminen
- Työnantajan tarjoama kahvi/tee
- Henkilökunnan yhteiset tapahtumat
- Kouluttautumis- ja vaikutusmahdollisuudet
- Edut yhteistyökumppaneiltamme
- Ylimääräiset vapaapäivät työsuhteen keston mukaan
- Savuttoman työpaikan

🔹 Mitä odotamme sinulta?
- Vastaavalta ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- tai Suosikki -rekisteriin.
- Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.
- Halua olla mukana asiakkaidemme hyvässä elämässä.
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluasennetta.

🔹 Lisäksi arvostamme
- Sosiaali- ja terveysalan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta.
- Voimassa olevaa EA-kurssin suoritusta ja hygieniapassia.

Tukena on omaisjärjestötaustainen yhteiskunnallinen yritys. Tarjoamme monipuolisia Hyvä elämä® -palveluita kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitseville ihmisille ja heidän läheisilleen. Yhteiskunnallisena yrityksenä meillä keskiössä on asiakkaan hyvä elämä - päätavoitteena ei ole tehdä voittoa. Menestyminen on meille sitä, että asiakkaidemme hyvä elämä toteutuu. Yksikön johtaja työskentelee yksikössä - hän tukee ja auttaa sinua onnistumaan. Henkilöstömme hyvinvointi on meille erittäin tärkeä asia. Tule mukaan yli 600 tukenalaisen tyytyväiseen joukkoon - meillä voit tehdä työsi hyvin.

▶ Katso videolta, miksi sinun kannattaa tulla mukaan joukkoomme hyvän elämän mahdollistajaksi (kesto 1,4 min): https://www.youtube.com/watch?v=T7_fA8jHgNU


Lisätietoa meistä:
www.tukena.fi
Facebook: KVPS Tukena Oy
Instagram: kvpstukenaoy

Työpaikan tiedot
Yhteystiedot: Johanna Korhonen, p. 040674 0456 (arkisin klo 8-16), johanna.korhonen@tukena.fi
Työpaikan osoite: Kourutaltankatu 2 C 73, 33560 Tampere
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 1- 5 vuotta
Työ alkaa: heti tai tai sopimuksen mukaan.
Työaika: Jaksotyö (3-vuorotyö)
Työn kesto: Yli 12 kk
Haku päättyy: 22.10. tai heti sopivan työntekijän löydyttyä

✍ Hakulomake: https://kvps-tukena.jobilla.com/b5m98-vastaava-ohjaaja?locale=fi

#avoimettyöpaikat #soteala #vammaistyö #hoivatyö #tukenarekry #mukanahyvässäelämässä #HyväElämäKumppanit
Tukena Pappilanpuisto
Tukena Pappilanpuisto5 kuukautta sitten
TULE MEILLE HYVÄN ELÄMÄN MAHDOLLISTAJAKSI!

Haemme ohjaajia (lähihoitaja tai alan opiskelija) keikkatöihin Tukena Pappilanpuistoon Tampereelle.

Ohjaajana tuet, ohjaat ja autat asiakkaita arjessa kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, kodinhoidossa, asioinnissa, sosiaalisissa suhteissa ja vapaa-ajantoiminnoissa. Teet yhteistyötä asiakkaiden, läheisten ja verkostojen kanssa.

Tukena Pappilanpuisto tarjoaa 15 kehitysvammaiselle aikuiselle ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Pappilanpuistossa tehdään työtä suurella ammattitaidolla ja joukkomme on hyvin motivoitunutta. Meillä työ on monipuolista, merkityksellistä ja palkitsevaa. Tärkein tavoitteemme on asiakkaidemme hyvä ja yksilöllinen elämä, jossa tarpeet ja toiveet huomioidaan. Olisitko sinä uusi huipputyyppi joukkoomme mahdollistamaan hyvää elämää?
Käy tsekkaamassa fiiliksiä arjestamme: Facebook: Tukena Pappilanpuisto

🔹 Mitä tarjoamme sinulle?
- Työpaikan, jossa voit tehdä työsi hyvin. Voit käyttää vahvuuksiasi, kehittää osaamistasi ja kehittyä kehitysvamma-alan osaajaksi.
- Katso videolta, miksi sinun kannattaa tulla mukaan joukkoomme hyvän elämän mahdollistajaksi (kesto 1,4 min): https://www.youtube.com/watch?v=T7_fA8jHgNU

🔹 Mitä odotamme sinulta?
- Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkintoa. Myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ovat tervetulleita.
- Terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- tai Suosikki -rekisteriin.
- Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.
- Halua olla mukana asiakkaidemme hyvässä elämässä.
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluasennetta.

🔹 Lisäksi arvostamme
- Sosiaali- ja terveysalan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta.
- Voimassa olevaa EA-kurssin suoritusta ja hygieniapassia.

Tukena on omaisjärjestötaustainen yhteiskunnallinen yritys. Tarjoamme monipuolisia Hyvä elämä® -palveluita kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitseville ihmisille ja heidän läheisilleen. Yhteiskunnallisena yrityksenä meillä keskiössä on asiakkaan hyvä elämä - päätavoitteena ei ole tehdä voittoa. Menestyminen on meille sitä, että asiakkaidemme hyvä elämä toteutuu. Yksikön johtaja työskentelee yksikössä - hän tukee ja auttaa sinua onnistumaan. Henkilöstömme hyvinvointi on meille erittäin tärkeä asia. Tule mukaan yli 600 tukenalaisen tyytyväiseen joukkoon - meillä voit tehdä työsi hyvin.

▶ Katso videolta, miksi sinun kannattaa tulla mukaan joukkoomme hyvän elämän mahdollistajaksi (kesto 1,4 min): https://www.youtube.com/watch?v=T7_fA8jHgNU


Lisätietoa meistä:
www.tukena.fi
Facebook: KVPS Tukena Oy
Instagram: kvpstukenaoy

Työpaikan tiedot
Yhteystiedot: Johanna Korhonen, 040 674 0456 (arkisin klo 8-16), johanna.korhonen@tukena.fi
Työpaikan osoite: Kourutaltankatu 2 C 73, 33560 Tampere
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 0- 1 vuotta
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: jaksotyö (3-vuorotyö)
Työn kesto: alle 3kk

✍ Hakulomake: https://kvps-tukena.jobilla.com/aeyzw-ohjaaja-l%C3%A4hihoitaja-keikkaty%C3%B6?locale=fi

#avoimettyöpaikat #keikkatyö #lähihoitaja #soteala #vammaistyö #hoivatyö #tukenarekry #mukanahyvässäelämässä #HyväElämäKumppanit

Yhteystiedot

Korhonen-Johanna

Johanna Korhonen

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 674 0456

Tukena Pappilanpuisto

Pappilanpuiston ohjaajat

Puh. 040 674 4666

Tukena Pappilanpuisto
TUKENA PAPPILANPUISTO
Kourutaltankatu 2 C 73, 33560 Tampere
040 674 4666