Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Pikkutulppaani

Kauhava, Etelä-Pohjanmaa

Hanneksentie 3 A, 62200 Kauhava
040 720 1690

Tukena Pikkutulppaani sijaitsee Kauhavan keskustassa Etelä-Pohjanmaalla.

Palvelut
Tukena Pikkutulppaani on erikoistunut autisminkirjon asiakkaiden palveluiden tarjoamiseen. Palveluyksikkö tarjoaa oman kodin 15 paljon erityistä tukea tarvitsevalle aikuiselle. Ammattitaitoinen henkilökunta tekee työtä kolmessa vuorossa, joten asukkaat saavat tarvitsemansa avun ja tuen ympäri vuorokauden.

Palveluyksikössä järjestetään arkipäivisin suunnitelmallista ja tavoitteellista päivätoimintaa. Autisminkirjon asiakkaille on tehty strukturoitu päivä- ja viikko-ohjelma, joka luo turvallisen rytmin elämälle. Kaikessa toiminnassa tavoitteena on omatoimisuuden tukeminen, aikuisuuteen kasvaminen, vuorovaikutuksen vahvistuminen ja yhteisöön kiinnittyminen.

Tilat
Tukena Pikkutulppaanissa on kolme kotiryhmää. Jokaisella kotiryhmällä on oma yhteinen tila, jossa onnistuu niin askartelu kuin jumppakin. Asiakkaat saavat itse sisustaa oman asuntonsa mieleisillään väreillä ja kalusteilla. Palveluyksikön päärakennuksessa sijaitsee koko talon yhteinen olohuone, jossa on myös takka. Olohuoneen vieressä on elämyssauna, josta löytyy poreamme vesi- ja väriterapiaa varten. Lisäksi on tila joka tarjoaa mahdollisuuden aistikanavien hoitoon fysioakustisessa tuolissa.

Päivätoimintatila Ilonpisara sijaitsee omassa rakennuksessaan palveluyksikön turvallisessa ja viihtyisässä pihapiirissä. Päivätoimintatilassa on Snoezelen-menetelmän mukaan koottu valkoinen huone rentoutumiseen ja aistielämyksiin. Muita tiloja ovat fysioterapiahuone, pallomeri ja opetuskeittiö. Keittiö mahdollistaa ruuanlaiton ja leipomisen yhdessä asiakkaiden kanssa. Lisäksi työpaja jossa voidaan harjoitella kädentaitoja. KVPS-kodit Pikkutulppaani.

Henkilöstö
Pikkutulppaanissa työskentelee ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. Henkilöstöömme kuuluu 18 ohjaajaa, päivätoiminnasta vastaava ohjaaja, asumisen vastaava ohjaaja, ruokahuollon ohjaaja, henkilökohtainen avustaja sekä johtaja. Henkilöstöllämme on paljon erilaista osaamista, ja tämä mahdollistaa hyvin erityistä tukea tarvitsevien asiakkaidemme tuen suunnittelun ja toteutuksen.

Henkilökunta kouluttautuu koko ajan ja tämä tuo uutta näkökulmaa myös toiminnan kehittämiselle. Työssämme arvostamme toisiamme ja luomme Pikkutulppaaniin turvallisen ilmapiirin, jossa asiakkaamme voivat elää laadukasta ja hyvää elämää.

“Palvelut suunnitellaan jokaisen asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.”
Palveluyksikkö
  • 15 asuntoa

  • ympärivuorokautinen, aktiivinen tuki

  • toimiva läheisyhteistyö

  • virikkeet ja elämykset osana arkea

  • osaava, ammattitaitoinen henkilöstö

 Pikkutulppaani Facebookissa

Tukena Pikkutulppaani
Tukena Pikkutulppaani1 kuukausi sitten
Kauhava
Tänään oli Pikkutulppaanissa Halloween partyt. Ohjaajat loihtivat tunnelmalliset juhlat ❤️
#tukenalaiset #mukanahyvässäelämässä
Tukena Pikkutulppaani
Tukena Pikkutulppaani2 kuukautta sitten
Seinäjoen Ravikeskus
Tänään tehtiin poikien kanssa retki Seinäjoen Ravikeskus lounasraveihin. Hurrattiin voittajalle, syötiin hyvin , ajettiin ponilla ja käytiinhän tallialueella vielä halailemassa hevosia ❤🐎😊🌟
Tukena Pikkutulppaani
Tukena Pikkutulppaani2 kuukautta sitten
Kauhava
Eilen vietimme Pikkutulppaanissa Olympialaisia. Lajeja oli useita ja kaikki osallistujat olivat Voittajia 💙❤️
Tukena Pikkutulppaani
Tukena Pikkutulppaani3 kuukautta sitten
Vuosipäivillä 2023 hyvässä seurassa 😍. Lämpöä riitti ja erinomaista ruokaa ja juomaa ja hyvää musiikkia 💖. #tukenalaisuus #hyvänelämänmahdollistajat #yhdessäolemmeenemmän

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot

Tukena Pikkutulppaani

Tiina Ala-Rantala

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 482 5613

Tukena Pikkutulppaani

Pikkutulppaanin ohjaajat

Puh. 040 648 3287,
040 673 5111

Tukena Pikkutulppaani
TUKENA PIKKUTULPPAANI
Hanneksentie 3 A, 62200 Kauhava
040 720 1690