Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Poppeli

Turku, Varsinais-Suomi
Kastanjatie 18, 20720 Turku
040 630 6168

”Ei sunkka me täl pual jokke Tukenan vanhin yksikkö oltasis!” Ja ollaanhan me.

Tukena Poppelissa pääset nauttimaan tunnelmasta ja lämmöstä takkatulen loimussa.

Palvelut
Suojaisen sisäpihan perältä aukeaa ovi kotoisaan ja tunnelmalliseen taloon. Tämän talon nimi on Tukena Poppeli, joka nousi omalle paikalleen Turun Vasaramäkeen jo peräti vuonna 1988.

Elämä Poppelissa on asujiensa näköistä: leppoisaa arkea työpäivineen ja vapaa-aikoineen. Harrastuksiin on illalla helppo kulkea yksin tai yhdessä muiden kanssa, sillä hyvä keskeinen sijaintimme tuo harrastamisen lähelle.

Yhdessä voimme myös tehdä retkiä, vierailla toistemme luona ja kokkailla vaikka pizzailtojen merkeissä. Mitä täytteitä sinä pizzallesi laittaisit?

Tilat
Koristeomenapuun vierestä, päärakennuksen ovesta sisään tullessasi saavut Poppelin olohuoneeseen, joka keittiön ja saunatilojen lisäksi on yhteisessä käytössämme. Olohuoneessa paistamme takassa kirpakan talvipäivän makkarat ja viereisessä saunassa heitämme löylyä porukalla. Yksinkin voi toki lauteille istahtaa, jos se tuntuu mieluisammalta.

Omaa rauhaa saa omassa asunnossa vain muutaman askeleen päässä yhteistiloista. Meillä pätee sanonta ”oma tupa, oma lupa”. Asukas saa olla oman kotinsa emäntä tai isäntä. Meillä henkilökunta ja muut asukkaat kunnioittavat toisen omaa kotia ja toivetta omaan rauhaan.

Kukin voi tietysti sisustaa oman kotinsa omin kalustein. Ja vaikka suosikkibändin julisteilla. Onko sinulla sellainen?

Päärakennusta ympäröi kaksi rivitaloa, joissa on mahdollisuus tuettuun asumiseen. Koko komeutta ympäröi ihana piha ja varsin maukkaat luumupuut. Kirsikkapuitakin on, mutta ne ovat vietävän happamia…

Läheisille ovat ovemme aina auki ja henkilökunta istahtaa mieluusti kahvikupposen ääreen juttelemaan toiveista ja odotuksista. Meillä läheiset ovat merkittävä voimavara ja tärkeitä yhteistyökumppaneita. KVPS-kodit Poppeli.

Henkilöstö
Poppelin henkilökunta on pitkäaikaista ja siksi tunnemme asukkaamme ja läheiset jo hyvin. Meillä vallitsee lämmin, luottamuksellinen ja leppoisa työilmapiiri, josta ei haluta muualle töihin lähteäkään.  Huumori on vahvuutemme ja meillä iloinen nauru raikaa!

Yksikönjohtajan lisäksi palavereissa kaffepöydän äärestä löytyy vastaava ohjaaja, AMK-ohjaaja sekä viisi ohjaajaa.

Asukkaidemme koti on työpaikkamme, ja siksi myös työskentelemme omissa vaatteissamme. Henkilökuntamme sanoin: ”Poppeli on kuin toinen koti meille”. Meillä voit työpäivän räätälöidä oman näköiseksi ja pystyt tuomaan omaa osaamistasi päivän sisältöön. 

Asukkaat ovat meneväistä porukkaa, joten varsin usein pääset heidän matkassaan milloin teatteriin, leffaan, konserttiin tai vaikka Ruisrockiin. Työpaikallamme juhlitaan kaikki mahdolliset juhlat syntymäpäivistä Halloweeniin ja järjestellään niitä porukalla.

Meillä työskentely on joustavaa ja tavoitteenamme on olla houkutteleva työpaikka, jonne tullaan jäädäkseen. Pieni työyhteisömme tuntee toistensa tarpeet ja joustaa tarvittaessa työvuoroissa.

“Tässä talossa saa nauraa ja laulaa, nostaa jalat sohvalle ja olla vain.”
Palveluyksikkö
  • 13 asuntoa

  • ympärivuorokautinen, aktiivinen tuki

  • toimiva läheisyhteistyö

  • virikkeet ja elämykset osana arkea

  • osaava, ammattitaitoinen henkilöstö

 Poppeli Facebookissa

Tukena Poppeli
Tukena Poppeli3 kuukautta sitten
Vasaramäessä oli varsin vauhdikas sunnuntaipäivä! 50 pihaa notkui kirppislöytöjä ja Tukena Poppeli oli virittänyt mukaan oman pöytänsä ja kahvilansa. Kauppa kävi, ja rahaa saatiin kivasti kokoon asukkaiden virkistyskassaan.
Tulipa meitä moikkaamaan myös muutama kesän sijainen ja entinen työntekijä!

Kiitos kaikille lahjoituksista myyntipöytään ja ohjaajille ahkerasta leipomisesta kahvilaan!

Kiva päivä kaikille!
Tukena Poppeli
Tukena Poppeli3 kuukautta sitten
Haluatko hyvän elämän mahdollistajaksi?

Lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi tai alan opiskelija. Tule töihin Tukenalle! Tukena on houkuttava ja koukuttava työnantaja.

Avoimia työpaikkoja tällä hetkellä Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lappeenrannassa, Forssassa, Kankaanpäässä, Valkeakoskella, Vetelissä, Kajaanissa ja Jokioisilla

Lisätietoa ja tällä hetkellä avoimet työpaikat löydät osoitteesta:
https://kvps-tukena.jobilla.com

#avoimettyöpaikat #lähihoitaja #soteala #vammaistyö #hoivatyö #kesätyö #tukenarekry #mukanahyvässäelämässä #HyväElämäKumppanit
Tukena Poppeli
Tukena Poppeli
Tukena Poppeli3 kuukautta sitten
TULE MEILLE HYVÄN ELÄMÄN MAHDOLLISTAJAKSI!

Haemme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen pieneen ja kodikkaaseen Tukena Poppeliin Turkuun.

Työmme on pääosin sanallista ohjausta, mukana tekemistä ja osallistumista! Ohjaajana tuet, ohjaat ja autat asiakkaita arjessa kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, kodinhoidossa, asioinnissa, sosiaalisissa suhteissa ja vapaa-ajantoiminnoissa. Teet yhteistyötä asiakkaiden, läheisten ja verkostojen kanssa.

Tukena Poppeli tarjoaa 14 kehitysvammaiselle aikuiselle ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan kodikkaissa puitteissa Turun Vasaramäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Poppelissa tehdään työtä suurella ammattitaidolla ja joukkomme on hyvin motivoitunutta. Meillä työ on monipuolista, merkityksellistä ja palkitsevaa. Tärkein tavoitteemme on asiakkaidemme hyvä ja yksilöllinen elämä, jossa tarpeet ja toiveet huomioidaan. Olisitko sinä juuri oikea reipas ja aktiivinen persoona iloiseen joukkoomme mahdollistamaan hyvää elämää omilla vahvuuksillasi ja ammattitaidollasi? Täällä odottaa 8 työkaveria sinua!
Käy katsomassa kuvia arjestamme: Facebook: Tukena Poppeli / Instagram: tukenapoppeli

🔹 Mitä tarjoamme sinulle?
- Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
- Liikunta- ja kulttuurietu Epassi
- Nopea palkitseminen
- Pitkästä työurasta palkitseminen
- Työnantajan tarjoama kahvi/tee
- Henkilökunnan yhteiset tapahtumat
- Kouluttautumis- ja vaikutusmahdollisuudet
- Edut yhteistyökumppaneiltamme
- Ylimääräiset vapaapäivät työsuhteen keston mukaan
- Savuttoman työpaikan

🔹 Mitä odotamme sinulta?
- Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto. Myös loppuvuonna valmistuvat opiskelijat otetaan haussa huomioon!
- Terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- tai Suosikki -rekisteriin.
- Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.
- Halua olla mukana asiakkaidemme hyvässä elämässä.
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluasennetta.

🔹 Lisäksi arvostamme
- Sosiaali- ja terveysalan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Asiakkaamme ovat aktiivista ja toiminnallista väkeä, joten mukana pääset osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja menoihin.
- Voimassa olevaa EA-kurssin suoritusta ja hygieniapassia.

Tukena on omaisjärjestötaustainen yhteiskunnallinen yritys. Tarjoamme monipuolisia Hyvä elämä® -palveluita kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitseville ihmisille ja heidän läheisilleen. Yhteiskunnallisena yrityksenä meillä keskiössä on asiakkaan hyvä elämä - päätavoitteena ei ole tehdä voittoa. Menestyminen on meille sitä, että asiakkaidemme hyvä elämä toteutuu. Yksikön johtaja työskentelee yksikössä - hän tukee ja auttaa sinua onnistumaan. Henkilöstömme hyvinvointi on meille erittäin tärkeä asia. Tule mukaan yli 600 tukenalaisen tyytyväiseen joukkoon - meillä voit tehdä työsi hyvin.

▶ Katso videolta, miksi sinun kannattaa tulla mukaan joukkoomme hyvän elämän mahdollistajaksi (kesto 1,4 min): https://www.youtube.com/watch?v=T7_fA8jHgNU


Lisätietoa meistä:
www.tukena.fi
Facebook: KVPS Tukena Oy
Instagram: kvpstukenaoy

Työpaikan tiedot
Yhteystiedot: palveluyksikön johtaja Sanna Santala p. 040 6306168 (arkisin klo 9-15), sanna.santala@tukena.fi
Työpaikan osoite: Kastanjatie 18, 20720 Turku
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 0-5 vuotta
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Jaksotyö (3-vuorotyö)
Työn kesto: yli 12 kk
Haku päättyy: 29.9.2023

✍ Hakulomake: https://kvps-tukena.jobilla.com/b3sz8-ohjaaja-l%C3%A4hihoitaja?locale=fi

#avoimettyöpaikat #lähihoitaja #soteala #vammaistyö #hoivatyö #tukenarekry #mukanahyvässäelämässä #HyväElämäKumppanit
Tukena Poppeli
Tukena Poppeli3 kuukautta sitten
Tervetuloa ostoille 17.9.2023 , Tukena Poppeli myös mukana kahvilallaan ja kirppispöydällään.

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

Yhteystiedot

Tukena Poppeli

Sanna Santala

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 630 6168

Tukena Poppeli

Poppelin ohjaajat

Puh. 040 147 5213

Tukena Poppeli
TUKENA POPPELI
Kastanjatie 18, 20720 Turku
040 630 6168