Skip to content

Tukena Poppeli

Turku, Varsinais-Suomi
Kastanjatie 18, 20720 Turku
040 630 6168
”Ei sunkka me täl pual jokke Tukenan vanhin yksikkö oltasis!” Ja ollaanhan me.

Tukena Poppelissa pääset nauttimaan tunnelmasta ja lämmöstä takkatulen loimussa.

Palvelut
Suojaisen sisäpihan perältä aukeaa ovi kotoisaan ja tunnelmalliseen taloon. Tämän talon nimi on Tukena Poppeli, joka nousi omalle paikalleen Turun Vasaramäkeen jo peräti vuonna 1988.

Elämä Poppelissa on asujiensa näköistä: leppoisaa arkea työpäivineen ja vapaa-aikoineen. Harrastuksiin on illalla helppo kulkea yksin tai yhdessä muiden kanssa, sillä hyvä keskeinen sijaintimme tuo harrastamisen lähelle.

Yhdessä voimme myös tehdä retkiä, vierailla toistemme luona ja kokkailla vaikka pizzailtojen merkeissä. Mitä täytteitä sinä pizzallesi laittaisit?

Tilat
Koristeomenapuun vierestä, päärakennuksen ovesta sisään tullessasi saavut Poppelin olohuoneeseen, joka keittiön ja saunatilojen lisäksi on yhteisessä käytössämme. Olohuoneessa paistamme takassa kirpakan talvipäivän makkarat ja viereisessä saunassa heitämme löylyä porukalla. Yksinkin voi toki lauteille istahtaa, jos se tuntuu mieluisammalta.

Omaa rauhaa saa omassa asunnossa vain muutaman askeleen päässä yhteistiloista. Meillä pätee sanonta ”oma tupa, oma lupa”. Asukas saa olla oman kotinsa emäntä tai isäntä. Meillä henkilökunta ja muut asukkaat kunnioittavat toisen omaa kotia ja toivetta omaan rauhaan.

Kukin voi tietysti sisustaa oman kotinsa omin kalustein. Ja vaikka suosikkibändin julisteilla. Onko sinulla sellainen?

Päärakennusta ympäröi kaksi rivitaloa, joissa on mahdollisuus tuettuun asumiseen. Koko komeutta ympäröi ihana piha ja varsin maukkaat luumupuut. Kirsikkapuitakin on, mutta ne ovat vietävän happamia…

Läheisille ovat ovemme aina auki ja henkilökunta istahtaa mieluusti kahvikupposen ääreen juttelemaan toiveista ja odotuksista. Meillä läheiset ovat merkittävä voimavara ja tärkeitä yhteistyökumppaneita. KVPS-kodit Poppeli.

Henkilöstö
Poppelin henkilökunta on pitkäaikaista ja siksi tunnemme asukkaamme ja läheiset jo hyvin. Meillä vallitsee lämmin, luottamuksellinen ja leppoisa työilmapiiri, josta ei haluta muualle töihin lähteäkään.  Huumori on vahvuutemme ja meillä iloinen nauru raikaa!

Yksikönjohtajan lisäksi palavereissa kaffepöydän äärestä löytyy vastaava ohjaaja, AMK-ohjaaja sekä viisi ohjaajaa.

Asukkaidemme koti on työpaikkamme, ja siksi myös työskentelemme omissa vaatteissamme. Henkilökuntamme sanoin: ”Poppeli on kuin toinen koti meille”. Meillä voit työpäivän räätälöidä oman näköiseksi ja pystyt tuomaan omaa osaamistasi päivän sisältöön. 

Asukkaat ovat meneväistä porukkaa, joten varsin usein pääset heidän matkassaan milloin teatteriin, leffaan, konserttiin tai vaikka Ruisrockiin. Työpaikallamme juhlitaan kaikki mahdolliset juhlat syntymäpäivistä Halloweeniin ja järjestellään niitä porukalla.

Meillä työskentely on joustavaa ja tavoitteenamme on olla houkutteleva työpaikka, jonne tullaan jäädäkseen. Pieni työyhteisömme tuntee toistensa tarpeet ja joustaa tarvittaessa työvuoroissa.

“Tässä talossa saa nauraa ja laulaa, nostaa jalat sohvalle ja olla vain.”
Palveluyksikkö
  • 13 asuntoa
  • ympärivuorokautinen, aktiivinen tuki
  • toimiva läheisyhteistyö
  • virikkeet ja elämykset osana arkea
  • osaava, ammattitaitoinen henkilöstö
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot
Tukena Poppeli
TUKENA POPPELI
Kastanjatie 18, 20720 Turku
040 630 6168