Skip to content

Tukena Sinikello

Tampere, Pirkanmaa
Kalevantie 7 C, 33100 Tampere
040 571 3396
Tukena Sinikello – mielekästä, omannäköistä päivätoimintaa.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö aloitti vuonna 1994 Mielekästä, mieluisaa ja kuntouttavaa päivätoimintaa -projektin. Vaikeavammaisten päivätoiminnan uudenlaisia vaihtoehtoja miettimällä ja etsimällä projektin eräänä tuotoksena syntyi 1999 toimintansa aloittanut Sinikellon päivätoiminta.

Palvelut
Tukena Sinikellossa ollaan yhdessä ja kuulutaan ryhmään. Turvallisessa ja rauhallisessa ympäristössä ammattitaitoisten ohjaajien tukemana toteutamme omannäköistä päiväaikaista toimintaa pienryhmissä.

Jokaisella on toiveita, haaveita ja unelmia. Ohjaajien tukemana tullaan kuulluksi, kerätään kokemuksia yhdessä ja toteutetaan toiveita. Oviemme takana avautuu Tampereen kaupungin tarjoamat mahdollisuudet puistoineen, kahviloineen, toreineen, ostoskeskuksineen ja tapahtumineen. Sijaintimme mahdollistaa monenlaisten toiveiden toteutumisia. Mielekkäitä kokemuksia keräämme yhdessä vuodenkierron mahdollisuuksien mukaan lähiympäristössä.

Ilo, nauru ja huumori. Niistä koostuu yhdessä oleminen ja niiden avulla joskus vaikeatkin arjen valinnat sujuvat paremmin. Ulkoilun ja menojen lisäksi on tärkeää ylläpitää yksilöllistä toimintakykyä ja hyvää perushoitoa. Avarat sisätilat mahdollistavat pienryhmille erilaisia toimintahetkiä rentoutuen, pelaillen, musisoiden, leipoen tai vaikka vain oleillen toisten seurassa.

Tilat
Tukena Sinikellossa on viihtyisät ja avarat tilat sijaitsevat Tampereen kaupungin keskusta-alueella aivan Sorsapuiston ja Tampere-talon kupeessa. Tilat on remontoitu vuonna 2018 ja mahdollistavat erinomaisesti ryhmä- ja pienryhmämuotoisen toiminnan. Tiloissa on huomioitu muun muassa esteettömyys liikkumisessa, peseytymisen mahdollisuus ja turvallisuus muun muassa kattokiskoin.

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu kuudesta ohjaajasta ja johtajasta. Henkilöstössämme on vahva yhdessä tekemisen meininki asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin vastaamiseksi. Eri ikäisten työntekijöidemme vahvuudet, osaaminen ja mielenkiinnon kohteet näkyvät arjessamme ja asiakastyössä.

“Mikä Sinikellossa on tärkeää? Kaverit!”
Palveluyksikkö
  • sijainti Tampereen keskusta-alueella
  • n. 500 m²:n esteettömät tilat 
 Sinikellon blogi
Tule meille töihin!

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot
Tukena Sinikello
TUKENA SINIKELLO
Kalevantie 7 C, 33100 Tampere
040 571 3396