Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Sinikello

Tampere, Pirkanmaa

Kalevantie 7 C, 33100 Tampere
040 571 3396

Tukena Sinikello – mielekästä, omannäköistä päivätoimintaa.

Tukena Sinikellossa järjestetään osallisuutta edistävää palvelua, joka on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Sinikellon toiminta on alkanut vuonna 1999.

Palvelut
Tukena Sinikellossa ollaan yhdessä ja kuulutaan ryhmään. Turvallisessa ympäristössä jokainen tulee kuulluksi ja kohdatuksi.
Toimintamme mahdollistaa hyvin omannäköisen ja monimuotoisen osallisuuden toteutumisen. 

Ohjaajien tukea saa ryhmässä toimimiseen, vuorovaikutukseen ja päätöksien tekemiseen. Ohjaajien ammattitaito varmistavat myös asiakkaiden yksilöllisten avun, ohjauksen sekä kuntoutuksen tarpeiden huomioimisen päivän aikana.
Meistä jokaisella on toiveita ja unelmia ja niitä toteutamme yhdessä. Toiminta on aina asiakkaidemme näköistä ja sitä suunnitellaan yhdessä. 

Avarat, esteettömät tilamme ja sijaintimme keskustan tuntumassa mahdollistavatkin monipuolisen toiminnan eri vuodenaikoina. Toimintaan sisältyy monenlaista yhdessäoloa esimerkiksi ulkoilun, aistihetkien ja rentoutumisen, musiikin, kädentaitojen sekä pelailun merkeissä.

Sinikellosta sanottua:
– “Mikä Sinikellossa on tärkeää? Kaverit!”
– ”Toimintaa täydellä sydämellä.”
– “Päivätoiminta on yksilöllistä, monipuolista ja ihmisläheistä.”
– ”Sinikello on turvapaikka.”

Tilat
Tukena Sinikellon viihtyisät ja avarat tilat sijaitsevat Tampereen keskusta-alueella aivan Sorsapuiston kupeessa. Tilat on remontoitu vuonna 2018 ja mahdollistavat erinomaisesti ryhmä- ja pienryhmämuotoisen toiminnan. Tiloissa on huomioitu muun muassa esteettömyys ja asiakkaiden erilaiset avun tarpeet.

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu kuudesta ohjaajasta ja palveluyksikön johtajasta. Henkilöstössämme on vahva yhdessä tekemisen meininki asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin vastaamiseksi. Eri ikäisten työntekijöidemme vahvuudet, osaaminen ja mielenkiinnon kohteet näkyvät arjessamme ja asiakastyössä.

Ilo, tasavertaisuus, luottamus ja läsnäolo ovat tärkeitä lähtökohtia toiminnallemme. 
Palveluyksikkö
  • sijainti Tampereen keskusta-alueella

  • n. 500 m²:n esteettömät tilat 

 Sinikello Facebookissa

Tukena Sinikello
Tukena Sinikello1 viikko sitten
Perjantaina vietettiin Malikeen ja Tamk:in fysioterapeutti opiskelijoiden kanssa yhteistä päivää pyöräillen ja nauttien aurinkoisesta säästä 🌞🚴 #kvpstukenaoy #mukanahyvässäelämässä #tukenasinikello #maliketoiminta @tukenaweturi @kvpstukenaoy @maliketoiminta
Tukena Sinikello
Tukena Sinikello2 viikkoa sitten
Saatiin Itävallasta asti vieraita, jotka tutustuvat Tukenan toimintaan. Esiteltiin heille tiloja,apuvälineitä ja meidän arkea täällä Sinikellon yksikössä. 😊 #tukenasinikello #kvpstukenaoy #mukanahyvässäelämässä @kvpstukenaoy @lebenshilfetirol
Tukena Sinikello
Tukena Sinikello2 viikkoa sitten
Mikäs sen parempaa, kuin pyöräily aurinkoisessa syksyisessä säässä. 🤩 Pyöräilyn mahdollistaa meille @maliketoiminta 😊✌️ #tukenasinikello #mukanahyvässäelämässä #kvpstukenaoy

Tule meille töihin!

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot

Tukena Sinikello

Sanna Matihaldi

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 485 8596

Tukena Sinikello

Sinikellon ohjaajat

Puh. 040 571 3396

Tukena Sinikello
TUKENA SINIKELLO
Kalevantie 7 C, 33100 Tampere
040 571 3396