Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Sointula

Valkeakoski, Pirkanmaa

Innalankuja 3, 37600 Valkeakoski
040 647 5811

Tukena Sointula on viidentoista asukkaan koti Valkeakoskella lähellä luontoa. Henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden tukemassa ja auttamassa asukkaita heidän yksilölliset tarpeensa ja toiveensa huomioon ottaen.

Palvelut
Tukena Sointula tarjoaa kodin ja ympärivuorokautisen asumispalvelun kehitysvammaisille tai erityistä tukea tarvitseville asukkaalle.  

Palvelut toteutetaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti huomioiden asukkaantoimintakyvyn ylläpito ja edistäminen. Toimintamme lähtökohtana on asiakkaan elämän kokonaisvaltainen huomiointi ja osallisuus itseään koskevien palveluiden suunnittelussa

Tilat
Sointulassa asunnot sijaitsevat kolmessa kotiryhmässä vuonna 2016 valmistuneessa rakennuksessa luonnon helmassa. Kuitenkin myös kaupat ja muut palvelut ovat lähellä. Tilat ovat yhdessä tasossa ja niissä on huomioitu esteettömyys.

Kotiryhmien yhteistilat ovat viihtyisät ja tilavat.  Kaikki asunnot on sisustettu ja kalustettu asukkaiden omilla kalusteilla ja esineillä. Näin jokainen asunto on omanlaisensa. Asunnoissa on isompi huone, jossa on jääkaappi sekä tiskialla sekä pienempi makuutila. Jokaisessa asunnossa on oma kylpyhuone, jossa on myös wc. 

Sointulassa on soveltuva tila monenlaiseen toimintaan sekä oma aisti/rentoutushuone.

Sointulassa on myös asukkaiden käytössä saunaosasto porealtaineen. Sauna lämpiääkin Sointulassa lähes päivittäin. KVPS-kodit Sointula.

Henkilöstö
Sointulassa työskentelee ohjaajia, vastaava ohjaaja sekä johtaja. Kokemus vaihtelee juuri valmistuneesta monen vuoden työkokemuksen omaavaan konkariin. Myös ikähaitari on laaja. Tämä tuo joukkoomme monipuolista osaamista sekä erilaisia näkökulmia kehittää toimintaamme ja vastata asukkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

“Sointulan hyvässä arjessa ja elämässä on nuotit kohdillaan.”
Palveluyksikkö
  • 15 asuntoa

  • toimiva läheisyhteistyö

  • ympärivuorokautinen aktiivinen tuki

  • ammattitaitoinen henkilöstö

  • yksilöllisesti laaditut palvelut

 Sointula Facebookissa

Tukena Sointula
Tukena Sointula3 kuukautta sitten
Keskiviikon kotipäiväläisiä naurattaa, kun on saanut nautiskella ohjaajien kanssa touhuilusta pienellä porukalla 😊

#kotipäivä #tukenasointula #tukena #kvpstukenaoy #mukanahyvässäelämässä
Tukena Sointula
Tukena Sointula3 kuukautta sitten
Tukena Sointula
Tukena Sointula3 kuukautta sitten
Tule tekemään merkityksellistä työtä kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevien asiakkaidemme kanssa! Etsimme nyt ohjaajaa (lähihoitaja) vakituiseen työsuhteeseen Tukena Sointulaan, Valkeakoskelle.

Tukena Sointula tarjoaa 15 kehitysvammaiselle aikuiselle ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Sointulassa tehdään työtä suurella ammattitaidolla ja joukkomme on hyvin motivoitunutta. Meillä työ on monipuolista, merkityksellistä ja palkitsevaa. Tärkein tavoitteemme on asiakkaidemme hyvä ja yksilöllinen elämä, jossa tarpeet ja toiveet huomioidaan. Olisitko sinä uusi huipputyyppi joukkoomme mahdollistamaan hyvää elämää? 20 työkaveria odottaa täällä sinua!
Käy tsekkaamassa fiiliksiä arjestamme: Facebook: Tukena Sointula / Instagram: tukenasointula

Haethan siis pian mukaan ainutlaatuiseen yhteisöömme tukemaan asukkaidemme hyvää elämää! Tärkein tehtäväsi on aito halusi auttaa, tukea ja ohjata asiakkaidemme yksilöllisen ja monipuolisen elämän toteutumisessa niin arjen kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, kuin vapaa-ajan puuhissakin. Toimit työssäsi yhteisten arvojemme mukaisesti eli ihmistä kunnioittaen, luotettavasti ja vastuullisesti. Sinulla on myös tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme erilaisia koulutusmahdollisuuksia, jotta voit ylläpitää ammatillista osaamistasi ja kehittyä työssäsi.

Olemme joustava työnantaja ja tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Työntekijämme kokevat, että meillä voi tehdä työnsä hyvin ja arvojemme mukaisesti. Kirsikkana kakun päällä saat sitoutuneita työkavereita. Työ on merkityksellistä ja palkitsevaa. Toivotamme tervetulleeksi uuden työkaverin, joka haluaa tulla osaksi ammattitaitoista ja osaavaa työyhteisöämme.
Haethan nyt, sillä etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Marjaliisa Wallenius, p. 0406279383 (arkisin klo 9-15) ja marjaliisa.wallenius@tukena.fi.


Työpaikan tiedot
Yhteystiedot: Palveluyksikön johtaja Marjaliisa Wallenius, p. 0406279383 (arkisin klo 9-15) ja marjaliisa.wallenius@tukena.fi
Työpaikan osoite: Innalankuja 3, 37600 Valkeakoski
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työ alkaa: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työaika: Jaksotyö (3-vuorotyö)
Työn kesto: Yli 12 kk
Haku päättyy: 30.11.2023

✍ Hakulomake: https://kvps-tukena.jobilla.com/b7ywg-esimerkki-ohjaaja-l%C3%A4hihoitaja-tukena-kaarikatu-m%C3%A4ntt%C3%A4-vilppula?locale=fi

#avoimettyöpaikat #lähihoitaja #soteala #vammaistyö #hoivatyö #tukenarekry #mukanahyvässäelämässä #HyväElämäKumppanit
Tukena Sointula
Tukena Sointula4 kuukautta sitten
Jari vietti perjantai-iltaa Hevostaitokoulu Satulan pimeässä illassa 🎃👻

Sointula Instagramissa

Feed Them Social: Instagram Feed not loaded, please add your Access Token from the Gear Icon Tab.

Yhteystiedot

female_silhouette_contact

Sanna Kiretti

palveluyksikön johtajan sijainen
Puh. 040 671 9504

Tukena Sointula

Sointulan ohjaajat

Puh. 040 647 5811

Tukena Sointula
TUKENA SOINTULA
Innalankuja 3, 37600 Valkeakoski
040 647 5811