Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Sointula

Valkeakoski, Pirkanmaa

Innalankuja 3, 37600 Valkeakoski
040 647 5811

Tukena Sointula on viidentoista asukkaan koti Valkeakoskella lähellä luontoa. Henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden tukemassa ja auttamassa asukkaita heidän yksilölliset tarpeensa ja toiveensa huomioon ottaen.

Palvelut
Tukena Sointula tarjoaa kodin ja ympärivuorokautisen asumispalvelun kehitysvammaisille tai erityistä tukea tarvitseville asukkaalle.  

Palvelut toteutetaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti huomioiden asukkaantoimintakyvyn ylläpito ja edistäminen. Toimintamme lähtökohtana on asiakkaan elämän kokonaisvaltainen huomiointi ja osallisuus itseään koskevien palveluiden suunnittelussa

Tilat
Sointulassa asunnot sijaitsevat kolmessa kotiryhmässä vuonna 2016 valmistuneessa rakennuksessa luonnon helmassa. Kuitenkin myös kaupat ja muut palvelut ovat lähellä. Tilat ovat yhdessä tasossa ja niissä on huomioitu esteettömyys.

Kotiryhmien yhteistilat ovat viihtyisät ja tilavat.  Kaikki asunnot on sisustettu ja kalustettu asukkaiden omilla kalusteilla ja esineillä. Näin jokainen asunto on omanlaisensa. Asunnoissa on isompi huone, jossa on jääkaappi sekä tiskialla sekä pienempi makuutila. Jokaisessa asunnossa on oma kylpyhuone, jossa on myös wc. 

Päivätoiminnalle on omat tilansa. Sointulassa on soveltuva tila monenlaiseen toimintaan sekä oma aisti/rentoutushuone.

Sointulassa on myös asukkaiden käytössä saunaosasto porealtaineen. Sauna lämpiääkin Sointulassa lähes päivittäin. KVPS-kodit Sointula.

Henkilöstö
Sointulassa työskentelee ohjaajia, vastaava ohjaaja sekä johtaja. Kokemus vaihtelee juuri valmistuneesta monen vuoden työkokemuksen omaavaan konkariin. Myös ikähaitari on laaja. Tämä tuo joukkoomme monipuolista osaamista sekä erilaisia näkökulmia kehittää toimintaamme ja vastata asukkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

“Sointulan hyvässä arjessa ja elämässä on nuotit kohdillaan.”
Palveluyksikkö
 • 15 asuntoa

 • toimiva läheisyhteistyö

 • ympärivuorokautinen aktiivinen tuki

 • ammattitaitoinen henkilöstö

 • yksilöllisesti laaditut palvelut

 Sointula Facebookissa

Tukena Sointula
Tukena Sointula8 tuntia sitten
Tukenalaisten vuosipäivät 2023 vietettiin tällä kertaa Helsingissä. Kahteen päivään mahtui huikea kattaus asiaa, hyvää ruokaa ja viihdyttävää iltaohjelmaa!

Päivien aikana pohdittiin kysymyksiä niin huipputiimistä, tulevaisuuden työelämästä, digirohkeudesta kuin monimuotoisuudesta työyhteisöissä. Suuret kiitokset kaikille puhujille, olemme todellakin #mukanahyvässäelämässä !

#kvpstukenaoy #tukena #kehitysvammaistenpalvelusäätiö #kvps #vuosipäivät2023 #harrigustafsberg #ilkkahalava #dvv #digituki #piianiilola
Tukena Sointula
Tukena Sointula1 viikko sitten
Erityinen festivaali saapuu Sointulaan!

Tervetuloa mukaan kaikki valkeakoskelaiset kehitysvammaiset perheineen 🤗

#mukanahyvässäelämässä #tukenasointula #tukena #työväenmusiikkitapahtuma #erityinenfestivaali #sallaflinkman #mikarämä #valkeakoski
Tukena Sointula
Tukena Sointula1 viikko sitten
Syksy saapuu vaan hymyt ei hyydy! Kotipäivänä ulkoillaan lähimaastoissa 🍁🍂
#tukenasointula #tukena #valkeakoski #mukanahyvässäelämässä #sointula
Tukena Sointula
Tukena Sointula1 viikko sitten
Haluatko hyvän elämän mahdollistajaksi?

Lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi tai alan opiskelija. Tule töihin Tukenalle! Tukena on houkuttava ja koukuttava työnantaja.

Avoimia työpaikkoja tällä hetkellä Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lappeenrannassa, Forssassa, Kankaanpäässä, Valkeakoskella, Vetelissä, Kajaanissa ja Jokioisilla

Lisätietoa ja tällä hetkellä avoimet työpaikat löydät osoitteesta:
https://kvps-tukena.jobilla.com

#avoimettyöpaikat #lähihoitaja #soteala #vammaistyö #hoivatyö #kesätyö #tukenarekry #mukanahyvässäelämässä #HyväElämäKumppanit
Tukena Sointula

Sointula Instagramissa

8 tuntia sitten
 • 12
 • 0
1 viikko sitten
 • 13
 • 4
1 viikko sitten
 • 28
 • 0
2 viikkoa sitten
 • 23
 • 0

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

  Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot

Tukena Sointula

Marjaliisa Wallenius

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 627 9383

Tukena Sointula

Sointulan ohjaajat

Puh. 040 647 5811

Tukena Sointula
TUKENA SOINTULA
Innalankuja 3, 37600 Valkeakoski
040 647 5811