Skip to content

Tukena Tulppaanipolku

Turku, Varsinais-Suomi
Tulppaanipolku 21, 20320 Turku
040 357 2680
Tukena Tulppaanipolku – kuin yksi suuri perhe, jossa jokainen yksilö tuo oman mausteensa yhteiseen arkeen luoden värikkään ja monikasvoisen kokonaisuuden. 

Meillä jokainen asukas saa rakentaa ammattitaitoisten ohjaajien tukemana omanlaisensa elämän omien tarpeidensa ja toiveidensa mukaisesti. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan hersyvään taloomme.

Palvelut
Tulppaanipolku tarjoaa kodin 15 täysi-ikäiselle kehitysvammaiselle tai erityistä apua tarvitsevalle asukkaalle.

Tulppaanipolun väki näkee harvoin kahta samanlaista päivää. Meillä jokainen asukas rakentaa oman päivänsä yhdessä ohjaajan kanssa, mutta silti on vuorovaikutuksessa muiden asukkaiden kanssa. Yhdessä isona perheenä koetaan kaikki elämän eteen tuomat riemut, naurut, haasteet ja surut. Ketään ei kodissamme jätetä yksin.
Yhdessä laadittu asumisensuunnitelma takaa sen, että toiveesi sekä tarpeesi tulevat kuulluksi sekä toteutettua käytännössä vuorokaudenajasta riippumatta.

Jokaisella asukkaalla on lisäksi oma ohjaaja, joka tukee ja avustaa sinua erikoisempien tarpeiden sekä hankintojen kanssa. Meille on tärkeää että asukkaan itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan ja että jokaisella yksilöllä on tasavertainen mahdollisuus olla osa yhteiskuntaa.

Tilat
Kotimme koostuu 4 eri kotiyksiköstä, joissa on 2-5 erillistä ja yksilöllistä vuokra-asuntoa. Jokainen asunto koostuu olohuoneesta, wc-kylpyhuoneesta ja erillisestä makuualkovista. Osassa asunnoista on myös oma keittiönurkkaus. Lisäksi jokaisessa kotiyksikössä on yhteiset oleskelutilat, parveke/terassi sekä keittiö. Näin saat itse päättää, kaipaatko omaa rauhaa vai muiden seuraa.

Alakerrassamme sijaitsee monitoimitila, jossa järjestetään juhlia sekä muuta mukavaa puuhaa toiveiden mukaan. Sauna, pesu- ja pyykkitilat ovat jokaisen asukkaan vapaassa käytössä varauslistan mukaisesti. Omalla aidatulla piha-alueellamme kasvatamme omenapuita sekä marjapensaita. Myös puutarhanhoito kuuluu yhteiseen arkeen. KVPS-kodit Tulppaanipolku.

Henkilöstö
Tulppaanipolulla työskentelee vakituisessa suhteessa 22 työntekijää. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme koostuu monesta eri alan ammattiosaajasta. Luonteen ja ikähaarukan puolesta skaalamme on laaja, mutta meillä yhteistyö pelittää. Yhteisöllisyyttä hoidamme mm. säännöllisillä palavereilla sekä työn ulkopuolisella toiminnalla.  Lisäksi huolehdimme työntekijöiden ammattitaidosta säännöllisillä ja monipuolisilla koulutuksilla. Kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa osallistumansa kurssin valintaan. Näin meillä jokainen voi erikoistua itseänsä kiinnostavaan asiaan luoden yhdessä moniosaavan ja turvallisen tiimin.

Henkilökuntamme erityisosaamisiin kuuluu erityisesti autismiosaaminen, Avekki-taidot, kuvakommunikaatiot ja sosiaaliset tarinat sekä tukiviittomat.

“Me olemme hyvä tiimi!”
Palveluyksikkö
  • 15 asuntoa
  • toimiva läheisyhteistyö
  • ympärivuorokautinen, aktiivinen tuki
  • osaava, ammattitaitoinen henkilökunta
  • oman näköinen elämä omassa kodissa
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot
Tukena TUlppaanipolku
TUKENA TULPPAANIPOLKU
Tulppaanipolku 21, 20320 Turku
040 357 2680