Siirry sisältöön
Tukena Hippenpihan rakennus ulkoa

Turussa sijaitseva Hippenpihan palvelukiinteistö siirtyy Tukenalle

Valtakunnallinen Tukena-säätiö on ostanut Turussa sijaitsevan Hippenpihan palvelukiinteistön eQ Yhteiskuntakiinteistöiltä. Tukena Oy käynnistää palvelutoiminnan aloittamista koskevat valmistelut kiinteistössä mahdollisimman pian.

Palveluyksikön nimi on jatkossa Tukena Hippenhelmi

Hippenpihan kiinteistö on valmistunut vuonna 2022 ja aiemman toimijan palvelutoiminta päättyi kiinteistössä keväällä 2024. Yksikön palvelut on jatkossakin tarkoitettu kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitseville henkilöille, joilla on tarvetta ympärivuorokautiseen palveluun.

Yksikkö jatkaa jatkossa toimintaansa Tukena Hippenhelmen nimellä. Kiinteistössä on yhteensä 20 asuntoa yhteistiloineen, lisäksi on erillistä tilaa esimerkiksi päivätoiminnan toteuttamiseen.

Tukena-säätiö tekee pieniä muutostöitä kiinteistöön kesän aikana. Muutoksilla parannetaan tilojen monikäyttöisyyttä ja asumisviihtyvyyttä.

Tukenan palveluiden lähtökohtana on paikalliset ja alueelliset palvelutarpeet ja ne suunnitellaan aina hyvässä yhteistyössä palveluista järjestämisvastuussa olevien hyvinvointialueiden kanssa.  Omaisjärjestötaustaisena toimijana Tukena-konserni haluaa vahvistaa arvopohjaisten palveluiden saatavuutta hyvinvointialueilla.

 

Lisätietoja antaa

Kirsi Konola, toimitusjohtaja, Tukena-säätiö, p. 040 0328 095, kirsi.konola@tukena.fi
Aarne Rajalahti, kiinteistötoimen johtaja, Tukena-säätiö, p. 040 5174 447, aarne.rajalahti@tukena.fi
Jere Metsähonkala, toimitusjohtaja, Tukena Oy, p. 040 740 5509, jere.metsahonkala@tukena.fi
Mari Pietarinen, varatoimitusjohtaja, Tukena Oy, 041 507 1323, mari.pietarinen@tukena.fi