Close
Skip to content

Tukenan uusi palveluyksikkö avaa ovensa loppuvuodesta 2021.

Tukena Vennintähti

Rovaniemi, Lappi
Talvitie 30, 96190 Rovaniemi
040 825 2694
Tukenan pohjoisin palveluyksikkö avaa ovensa Rovaniemen Vennivaarassa loppuvuodesta 2021. Vennintähti tarjoaa palveluja 15 kehitysvammaiselle asukkaalle.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö rakennuttaa yhdessä kumppaninsa Siklatilat Oy:n kanssa kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitseville ihmisille palveluyksikön Rovaniemelle. Vennintähti valmistuu Vennivaaraan, osoitteeseen Talvitie 30. Rakennustyöt alkavat syksyllä 2020, ja koti on valmis loppukesällä 2021.

Tukena Vennintähteen rakennetaan esteetön ja turvallinen asunto 15 kehitysvammaiselle asukkaalle. Asunnot sijaitsevat kolmessa kotiryhmässä. Lisäksi taloon tulee viihtyisiä yhteistiloja asukkaiden yhdessäoloa varten.

KVPS Tukena Oy on tuleva palveluntuottaja Vennintähdessä. Tukena Hyvä Elämä -palvelut® tarjoavat yksilöllisen tuen asumiseen ja elämiseen. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista koostuva henkilökunta työskentelee kodissa ympärivuorokautisesti.

Kiinnostuiko Tukenan palveluista ja Vennintähden asunnoista! Ota yhteyttä palveluyksikön johtaja Kati Mikkolaan tai palvelupäällikkö Raija Hyvöseen (yhteystiedot alla) niin kartoitetaan yhdessä palvelutarpeenne.
Palveluyksikkö
  • rakennusvuosi 2021
  • sijainti noin 5 km Lordin aukiolta
 Vennintähden blogi
Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    No feed items found.

Yhteystiedot
Tukena Vennintähti
TUKENA VENNINTÄHTI
Talvitie 30, 96190 Rovaniemi
040 825 2694