Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Wirtaamo

Kankaanpää, Satakunta

Asemakatu 7, 38700 Kankaanpää
040 774 3148

Wirtaamon Iloiset Reippaat Taitavat Asiakkaat Apunaan Monipuoliset Ohjaajat

Tukena Wirtaamossa on tarjolla monipuolisia työ- ja päivätoiminnan osallistumismahdollisuuksia. Toiminnan lähtökohtana on osallisuus. Asiakkaiden toiveita kuullaan ja toteutetaan muun toiminnan ohella.

Wirtaamo sijaitsee Kankaanpäässä, lähellä kauppakeskittymää.  Sijaintimme mahdollistaa monipuoliset asiointimahdollisuudet kaupoissa ja kahviloissa.

Työtoiminnassa teemme yrityksille pienimuotoisia alihankintatöitä, joita tosin joidenkin mielestä on aivan liian vähän. Keittiötöihin kuuluu lounaan esille laitto linjastoon. Lounas noudetaan suurkeittiöltä osana työtoimintoja.
Ruokailun jälkeen hoidetaan tietenkin tiskit! Keittiötilat siivotaan. Asiakkaiden kädenjälki näkyy myös tilojen muussa siisteydessä. Tilojen huollossa on mahdollista valita juuri se oikea, itselle mieleinen työvaihe. Ennen kotiinlähtöä keitämme vielä kahvit ja nautimme kastamisista. Ainakin kerran viikossa tarjolla on itse leivottuja herkkuja.

Päivätoiminnassa kädentaitojen ylläpitoa ja kehittämistä harjoitetaan erilaisilla askartelutehtävillä ja peleillä. Itselle ja läheisille valmistuu hienoja, itse tehtyjä töitä. Päivätoiminnassa tehdään myös keittiötöitä, kukin osallistuu taitojensa mukaisesti. Myös viikkosiivouksessa ylläpidetään jo opittuja taitoja, toiset vasta opettelevat.

Yhteisesti tärkeä toimintamuoto on erilaiset ryhmät, joihin asiakkaat osallistuvat mielenkiintonsa mukaan. Isoissa tai pienissä ryhmissä voi jumpata, lenkkeillä, rentoutua, keskustella, leipoa, mitä sopivaa vain keksitäänkin. Musiikki eri muodoissaan on toivottu osa viikko-ohjelmaa, sotilaskodin munkkikahvit on tullut tutuksi samoin kirjasto. Wirtaamon auto mahdollistaa erilaiset asiointikäynnit, haemme yrittäjiltä materiaaleja ja viemme valmiita töitä, näin pääsemme osaksi yritysmaailmaa.

Vierailijoille avaamme mielellämme oven. Läheiset, musikantit ja taidepiirin vetäjä ovat viikoittaisia vieraita. Seurakunnan edustaja käy kerran kuukaudessa. Olemme kuulleet matkakertomuksia maailmalta ja päässeet kuvien avulla matkalle mukaan!

Tilat
Tukena Wirtaamossa on omat tilat työ- ja päivätoiminnalle. Lisäksi on neljä huonetta erilaisten pienryhmien käyttöön. Ruokasalissa ruokailemme yhdessä. Työpaikalla kuuluu olla myös asianmukaiset sosiaalitilat.

Tilat mahdollistavat monipuoliset yhteiset tapahtumat – teematanssit (ystävänpäivä-villasukka-vappu…). Tuo tullessasi, vie mennessäsi kirpputorista tuli suosittu, se on toivelistalla toteutumassa. Piha-alue mahdollistaa tapahtumien järjestämisen ulkona, ohikulkijat saavat seurata iloista meininkiämme! Kesällä takseja odotellessa nautimme auringosta, keinutellen ja istuskellen, joskus juomme päiväkahvitkin ulkona ja paistetaan vohveleita!

Henkilöstö
Henkilöstömme koostuu viidestä ohjaajasta, kahdesta henkilökohtaisesta avustajasta ja johtajasta. Kullakin on omat vahvuutensa, osaamisalueensa ja mielenkiinnon kohteensa. Kolme ohjaajista vastaa työtoiminnan suunnittelusta ja ohjaamisesta, kaksi vastaa päivätoiminnasta. Yhdessä muodostamme päiväaikaisen toiminnan kokeneen, monipuolisen tiimin.

”Itse käyn toiminnassa viitenä päivänä viikossa, kavereita on liki seitsemänkymmentä. Päivittäin tapaan heistä nelisenkymmentä. Eipä tarvi olla yksin kotona.”
Palveluyksikkö
  • perustamisvuosi 1971, Tukenalla vuodesta 2011

  • sijainti Kankaanpään keskustasta 2 km

  • toimitilaa 820 m² + varasto/autotalli

 Wirtaamo Facebookissa

Tukena Wirtaamo
Tukena Wirtaamo3 kuukautta sitten
Päivän tärkein kysymys pitää esittää heti ovesta sisään tullessa. 😊 Mitä tänään syödään? 😋
Tukena Wirtaamo
Tukena Wirtaamo3 kuukautta sitten
Maanantaina iltapäivällä henkilökunta osallistui Kilatia Oy :n Laurin pitämään uhkatilannekoulutukseen. 👍☺️
Tukena Wirtaamo
Tukena Wirtaamo3 kuukautta sitten
🌹 Wirtaamon väki toivottaa kaikille Hyvää Isänpäivää! 🌹
Tukena Wirtaamo
Tukena Wirtaamo4 kuukautta sitten
Eilen matkustettiin junalla Wirtaamosta Halloweeniin. 🎃
Matkaliput haettiin lippuluukulta ja asetuttiin junaan. Konduktööri tarkisti kaikkien liput ja junaemäntä tarjoili herkkuja. Jännittävän matkan aikana kyytiin nousi kaksi aavettakin! 👻👻
Asiakkaat kertoivat tapahtuman olleen mukava. Päivän lopuksi vielä laitettiin jalalla koreasti. 💃🕺

Tule meille töihin!

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot

Tukena Wirtaamo

Eija Poikkeus

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 167 6168

Tukena Wirtaamo

Wirtaamon ohjaajat

Työtoiminta 040 774 3148
Päivätoiminta 040 774 2463

Tukena Wirtaamo
TUKENA WIRTAAMO
Asemakatu 7, 38700 Kankaanpää
040 774 3148