Skip to content
koivuoksa_alaspain

Tukena Woimaamo

Harjavalta, Satakunta

Harjavallankatu 14, 29200 Harjavalta
040 772 3635

Tukena Woimaamo muutti uusiin tiloihin! Woimaamo on päiväaikaisen toiminnan palveluyksikkö ja se sijaitsee Harjavallan keskustassa.

Palvelut
Tukena Woimaamossa järjestetään osallisuutta ja työllistymistä edistävää palvelua, joka on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Tavoitteenamme on ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen osallisuuden ja onnistumisen kokemusten tuottamisen kautta.

Tukena Woimaamossa asiakkaan palvelukokonaisuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa vastaamaan henkilön omia tavoitteita, toiveita sekä toimintakykyä.

Woimaamon arjessa on selkeä päivä- ja viikkorytmi. Woimaamon ryhmä- ja yksilötoiminnassa ylläpidetään ja vahvistetaan asiakkaidemme taitoja ja toimintakykyä. Kaikilla asiakkailla on vastuuohjaaja ja oma kotiryhmä. Ryhmän jäsenet suunnittelevat oman toimintansa kaikkien toiveita kuunnellen.

Päivittäinen toiminta voi pitää sisällään esimerkiksi keskustelua, lukutuokioita, some- ja digiasioita, pelejä, kädentaitoja, ulkoilua, leivontaa, kauppa- ja kirjastoreissuja… Keittiöryhmällä painotus on keittiötöihin.
kaikilla asiakkailla on mahdollisuus osallistua erilaisten teemakerhojen toimintaan. Teemakerhojen aiheet valitaan asiakkaiden toiveet ja ajankohtaiset asiat huomioiden.

Tilat
Tukena Woimaamo muutti elokuussa 2023 toimintaa varten remontoituihin tiloihin Harjavallan keskustaan, aivan kaupungintaloa vastapäätä. Otamme uusiin tiloihin mukaan osan Harjavallan työvalmennuskeskuksen historiaa vuodelta 1969 ja viemme samalla toimintaamme eteenpäin.

Tilamme sijaitsevat esteettömästi yhdessä kerroksessa ja meille pääsee sisälle suoraan katutasosta. Tilaa meillä on noin 600 neliötä jaettuna eri ryhmien käyttöön. Woimaamosta löytyy ryhmien omien tilojen lisäksi esimerkiksi opetuskeittiö sekä aisti- ja digihuone.

Tukena Woimaamoon on helppo saapua myös julkisilla liikennevälineillä, rautatie- ja linja-autoasemalle on matkaa noin 1 km ja lähin paikallisliikenteen pysäkki sijaitsee noin 100 metrin päässä Woimaamosta.

Kaupungin tarjoamat virikkeet ja ulkoilumahdollisuudet ovat aivan nurkan takana.

Henkilöstö
Tukena Woimaamossa työskentelee 4 ohjaaja sekä palveluyksikön johtaja.

“Viljavan Satakunnan virtaava voima, Kokemäenjoki, soljuu uomassaan vain lyhyen silmänkantaman päässä.”
Palveluyksikkö
  • Osallisuutta ja työllisyyttä edistävää palvelua noin 40 asiakkaalle

  • Uudet toimintaa varten rakennetut toimitilat

  • Historiaa vuodesta 1969. Osaksi Tukenaa vuonna 2011

 Woimaamo Facebookissa

Tukena Woimaamo
Tukena Woimaamo1 viikko sitten
Tänään tällaista ✨🤗 Kiitos Annukka, Tiina ja Minna. #kvpstukenaoy#hyväelämäpalvelut
Tukena Woimaamo
Tukena Woimaamo2 viikkoa sitten
Woimaamon touhukas arki rullaa... Viime viikolla miesten kokkikerho juhlisti kauden päätöstä valmistamalla pihvit ja ranskalaiset 😋 Kynttiläpajalla on ahkeroitu ja piparitalkootkin käynnisteltiin 🤎 Koko talon väki valmistautuu joulumyyjäisiin ja puhaltaa vimmatusti yhteen hiileen 🤗✨ #kvpstukenaoy#hyväelämäpalvelut
Tukena Woimaamo
Tukena Woimaamo
Tukena Woimaamo3 viikkoa sitten
Vipinää viikkoon... Joulupuuhia ja arjen askareita. Aloitettu myös MPJ-tablettien testailuja yhteistyössä SAMKin pelisellin kanssa, kiitos Krista opastuksesta 🤗 #kvpstukenaoy#hyväelämäpalvelut#mysamk#peliselli
Tukena Woimaamo
Tukena Woimaamo
Tukena Woimaamo4 viikkoa sitten
Viime viikolla ihanat lähihoitaja opiskelijat Sataedulta järjestivät meille iloista musavisailua ja tutustuivat samalla toimintaamme 😊🎶 Kiitos vielä kivasta tuokiosta ja opiskeluiloa monta sataa kiloa 🤗 #kvpstukenaoy#hyväelämäpalvelut#sataedusoteala#lähihoitaja

 Woimaamo Instagramissa

Feed Them Social: Instagram Feed not loaded, please add your Access Token from the Gear Icon Tab.

Tule meille töihin

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot

Silvennoinen_Minna

Minna Silvennoinen

palveluyksikön johtaja
Puh. 040 167 6133

Tukena Woimaamo

Woimaamon ohjaajat

Puh. 040 772 3635

Tukena Woimaamo
TUKENA WOIMAAMO
Harjavallankatu 14, 29200 Harjavalta
040 772 3635