Close
Skip to content

Tukena Woimaamo

Harjavalta, Satakunta
Ollilankatu 70, 29200 Harjavalta
040 772 3635

Kuvia tulossa....

Tukena Woimaamo sijaitsee maaseutuympäristössä Kokemäenjoen pohjoispuolella neljän kilometrin päässä Harjavallan keskustasta. Viljavan Satakunnan virtaava voima, Kokemäenjoki, soljuu uomassaan vain lyhyen silmänkantaman päässä.

Harjavallan työhönvalmennuskeskus on perustettu vuonna 1969. KVPS Tukena Oy:n palveluyksiköksi se siirtyi vuoden 2011 alusta alkaen. Tukenan yksiköiden nimimuutosten seurauksena Harjavallan työhönvalmennuskeskus tunnetaan nykyään nimellä Tukena Woimaamo.

Palvelut

Tukena Woimaamo tarjoaa työ- ja päivätoimintaa sekä erilaisissa yrityksissä tehtävää työhönvalmennusta n. 50 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle aikuiselle.

Tukena Woimaamolla on paljon erilaista työtoimintaa: kokoonpanotöitä tehdään alihankintana nikkelitehtaalle, valimolle, tulisijojen valmistajille ym. Omien tilojen siivoukset ja piha-alueen hoitaminen kuuluvat myös päivittäisiin töihin. Käsitöitä tehdään kutomalla ja ompelemalla. Keittiössä valmistetaan jokaisena työpäivänä lounas 40:lle ruokailijalle. Ympäri vuoden työtoimintaa ja työvaiheita tarjoaa myös paljon erilaista osaamista vaativa polttopuiden valmistaminen, sillä useat alueemme asukkaat ostavat polttopuunsa Woimaamosta.

Päivätoiminnan ryhmä- ja yksilötoiminnassa ylläpidetään ja vahvistetaan asiakkaidemme taitoja ja toimintakykyä. Lisäksi ajankohtaiset koti- ja ulkomaantapahtumat huomioidaan päivittäisissä aamukokoontumisissa.

 

Tilat
Tukena Woimaamon laajassa pihapiirissä on kolme rakennusta. Vanhassa päärakennuksessa sijaitsevat keittiö, ruokasali, päivätoimintatila ja toimistotiloja. Työtoimintatilat, asiakkaiden ja henkilökunnan sosiaalitilat sekä ohjaajien toimisto sijaitsevat päärakennuksen viereisessä rakennuksessa. Puuhalli, jossa valmistetaan myytävää polttopuuta, sijaitsee myös päärakennuksen tuntumassa. Pihapiirissä on isot nurmialueet sekä omenapuita ja viinimarjapensaita, joiden antimista voidaan nauttia syksyisin.

Henkilöstö
Henkilöstöömme kuuluu neljä ohjaajaa, työvalmentaja sekä palveluyksikön johtaja. Henkilöstöllämme on pitkäaikainen kokemus, kehitysvammaisten ihmisten kanssa yksilöllisesti toimimisesta. Henkilöstöllä on paljon erilaista osaamista, jota voidaan hyödyntää toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa.

“Ympäri vuoden työtoimintaa ja työvaiheita tarjoaa myös paljon erilaista osaamista vaativa polttopuiden valmistaminen, sillä useat alueemme asukkaat ostavat polttopuunsa Woimaamosta.”
Palveluyksikkö
  • toiminut vuodesta 1969
  • Tukenan yksikkönä vuodesta 2011 alkaen
  • 4 km Harjavallan keskustasta, Pirkkalan kylässä
 Woimaamon blogi
Tule meille töihin

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    No feed items found.

Yhteystiedot
Tukena Woimaamo
TUKENA WOIMAAMO
Ollilankatu 70, 29200 Harjavalta
040 772 3635