Skip to content

Tukena Woimaamo

Harjavalta, Satakunta
Ollilankatu 70, 29200 Harjavalta
040 772 3635
Tukena Woimaamo sijaitsee maaseutuympäristössä Kokemäenjoen pohjoispuolella neljän kilometrin päässä Harjavallan keskustasta.

Harjavallan työhönvalmennuskeskus on perustettu vuonna 1969. KVPS Tukena Oy:n palveluyksiköksi se siirtyi vuoden 2011 alusta alkaen. Harjavallan työhönvalmennuskeskus tunnetaan nykyään nimellä Tukena Woimaamo.

Palvelut
Tukena Woimaamo tarjoaa työ- ja päivätoimintaa sekä erilaisissa yrityksissä tehtävää työhönvalmennusta n. 40 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle aikuiselle.

Tukena Woimaamolla on paljon erilaista työtoimintaa: kokoonpanotöitä tehdään alihankintana nikkelitehtaalle, valimolle, tulisijojen valmistajille ym. Omien tilojen siivoukset ja piha-alueen hoitaminen kuuluvat myös päivittäisiin töihin. Käsitöitä tehdään kutomalla ja ompelemalla. Keittiössä valmistetaan jokaisena työpäivänä lounas 40:lle ruokailijalle.

Päivätoiminnan ryhmä- ja yksilötoiminnassa ylläpidetään ja vahvistetaan asiakkaidemme taitoja ja toimintakykyä. Lisäksi ajankohtaiset koti- ja ulkomaantapahtumat huomioidaan päivittäisissä aamukokoontumisissa. Kaikilla asiakkailla on mahdollisuus osallistua erilaisten teemakerhojen toimintaan esim. hyvinvointikerho, digikerho ja leivontakerho.
Osa asiakkaista on 3-5 päivää viikossa avotyössä Woimaamon ulkopuolella. Avotyöpaikkoja on mm. marketeissa ja erilaisissa varasto-/kuljetustöissä.

Tilat
Tukena Woimaamon laajassa pihapiirissä on kolme rakennusta. Vanhassa päärakennuksessa sijaitsevat keittiö, ruokasali, päivätoimintatila ja toimistotiloja. Työtoimintatilat, asiakkaiden ja henkilökunnan sosiaalitilat sekä ohjaajien toimisto sijaitsevat päärakennuksen viereisessä rakennuksessa. Pihapiirissä on isot nurmialueet sekä omenapuita ja viinimarjapensaita, joiden antimista voidaan nauttia syksyisin.

Henkilöstö
Henkilöstöömme kuuluu palveluyksikön johtaja ja neljä ohjaajaa. Henkilöstöllämme on pitkäaikainen kokemus kehitysvammaisten ihmisten kanssa yksilöllisesti toimimisesta. Henkilöstöllä on paljon erilaista osaamista jota voidaan hyödyntää toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa.

“Viljavan Satakunnan virtaava voima, Kokemäenjoki, soljuu uomassaan vain lyhyen silmänkantaman päässä.”
Palveluyksikkö
  • toiminut vuodesta 1969
  • Tukenan yksikkönä vuodesta 2011 alkaen
  • 4 km Harjavallan keskustasta, Pirkkalan kylässä
 Woimaamon blogi
Tule meille töihin

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoista palveluyksikössämme.

    Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Yhteystiedot
Tukena Woimaamo
TUKENA WOIMAAMO
Ollilankatu 70, 29200 Harjavalta
040 772 3635